Egyre kritikusabb állapotban van és sokat fogyott Szorcsik H. Viktória, a Jóban Rosszban sorozat egykori sztárja.

A színésznő azt mondta: a rengeteg szenvedés teljesen legyengítette fizikailag, és rohamosan elkezdett fogyni. Nemrég mindkét lábára forró olaj borult főzés közben, gyógyszert azonban nem szedhet, hogy kisfiát szoptatni tudja.

Fotó: TV2

"A balesetem óta 5-6 kilót fogytam. Így már csak alig 45 kiló vagyok. Van, hogy egyetlen falatot sem tudok lenyelni, hiszen a puszta létezés is kibírhatatlan a fájdalmaim miatt. Csak tologatom az ennivalót, pedig tudom, hogy a felépülésem érdekében is muszáj lenne ennem. A legjobban az fáj, hogy nem tudok úgy gondoskodni Andriskáról, ahogyan azelőtt. Nekem ő a mindenem" - nyilatkozta Viki egy magazinnak.

"Miután megsérültem, Andriska két hétig csak nézett rám és sírt, szinte megállás nélkül, játszani sem akart. Bújt volna hozzám, de én képtelen voltam magamhoz ölelni, és nem tudtam játszani vele. Bevallom: sokkal jobban szenvedtem az ő sírásától, mint az égési sérüléseimtől" - idézi a színésznőt az Új Ász.

Forrás: Stop.hu

 

Teljesen tönkrement anyagilag a szexi énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-toni-braxton-amerikai-enekesno-tonkrement-anyagilag.html Megrázó élményben volt része a Megasztár győztesénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-megasztar-gyoztes-kiraly-viktor-korhazat-beteg-gyerekeket-latogatott.html Részegen törtek be Tom Cruise otthonábahttp://www.life.hu/legykepben/20121030-tom-cruise-amerikai-szinesz-otthonaba-betort-egy-reszeg-ferfi.html Nagy fájdalmai voltak, mégis színpadra állt a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121029-kapocs-zsoka-szineszno-operettszinhazban-balesete-ellenere-szinpadra-allt.html Leütötték és kirabolták az utcán a Rippel fivérek édesanyjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121030-leutottek-az-utcan-rippel-feri-es-rippel-viktor-artistak-edesanyjat.html Elszólta magát Eszenyi Enikő - Bánja, hogy nem lett gyermeke!http://www.life.hu/legykepben/20121029-eszenyi-eniko-magyar-szineszno-banja-hogy-nem-lett-gyermeke.html Újabb színészt írnak ki a Barátok közt sorozatbólhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-balogh-edinamagyar-szineszno-a-baratok-kozt-sztarja-terhes-bucsuzik-a.html 3 évig halálfélelemben élt Schobert Norberthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121029-vegrendeletet-irt-schobert-norbert-kockazatos-szivmutetje-miatt.html Terápia: esténként Mácsai rendelhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121029-televizio-szorakozas-terapia-estenkent-macsai-rendel.html