Unod a rajzszögekkel teletűzdelt, papírcetliktől roskadozó parafatábla látványát? Akkor cseréld le egy mutatósabb üzenőtáblára!

Szükséges eszközök:

- mutatósabb fémtálca
- táblafesték
- ragasztószalag
- ecset

http://chateauandbungalow.com

Így készítsd el!

A tálcát alaposan tisztítsd és szárítsd meg, majd a dekoratív szélét ragaszd le, hogy ne érje a festék. Ezután ecsettel egyenletesen vidd fel a táblafestéket a közepére - táblafestéket hobbiboltokban szerezhetsz be -, hagyd megszáradni, majd még egy rétegben fesd le, hogy a végleges száradás után valóban tökéletes táblafelületet kapj. Ha a festéssel megvagy, távolítsd el a ragasztószalagokat a széléről. Már csak egy kis krétára lesz szükség, na meg arra, hogy eldöntsd, hol is mutat majd a legjobban a lakásban az újdonsült üzenőtáblád.

Life.hu-tipp:

A táblafestékkel okos tányéralátétet is készíthetsz, mely segít megtanítani a gyerekeknek a terítés fortélyait. Nézd meg, hogyan készíti el Takács Nóra!

Öt mutatós Halloween töklámpáshttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121030-variaciok-tokre-5-mutatos-halloweendekoracio.html Romantikus lámpabura fillérekből - 15 perc alatthttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121029-romantikus-lampabura-keszites-hazilag-gomb-terkep-hasznalataval.html Stílusos képkeret csipeszekkelhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121026-fa-keret-felhasznalasaval-fotokeret-sajat-kezuleg.html Cipőszárító kavicsból - 5 perc alatt készhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121025-ciposzarito-kavicsbol-mutatos-otthon-a-vizes-labbeliknek.html Készíts gyümölcstálat bakelitlemezből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121024-hogyan-legyek-jo-no-tarolo-bakelit-lemezbol.html Duplázd meg a konyhád okos tárolókkal!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-konyhai-tarolas-apro-konyhaban-trukkok-megoldasok.html Csomózz szőnyeget régi törölközőkből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-furdoszoba-szonyeg-regi-torolkozo-ujrahasznositasaval.html Lámpaernyő maradékokból - egy fillér sem kell hozzáhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-lampaernyo-lampabura-keszites-hazilag-anyagmaradekokbol.html