Hajazz a dívákra! - A legjobb alkalmi frizurák

frizura haj szépségápolás sztárok díva szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még csak november közepe van, hamarosan megkezdődik a karácsonyi céges partikkal és adventi ünnepségekkel tarkított időszak. Akkor biztos nem lesz időd keresgélni, milyen frizurával dobhatod fel a megjelenésed, ezért a Life.hu már most hozott néhány sztároktól ellesett tippet.

Bájosan elegáns balerinakonty

A balerinakonty évek óta az egyik legkedveltebb frizura, amely a hétköznapokon ugyanúgy megállja a helyét, mint elegánsabb alkalmakkor. Ráadásul pofonegyszerű elkészíteni, főleg egy hajfánkkal. A balerinakontynak megannyi változatával találkozni a vörös szőnyegen is, mi három különböző változatot mutatunk. Marion Cotillard kontya bájos madárfészekként ül a színésznő fején: amolyan okos lány frizura, aki egyszerre szeretne elegáns is lenni, ugyanakkor nem szeretne túlzásokba sem esni. Diane Kruger balerinakontya egy leheletnyivel decensebb, jókislányosabb, de a füle mellől leeső rakoncátlan tincsek miatt nem lesz túl merev. Nicole Richie fonott kontya azt tükrözi, hogy igazi egyéniséggel van dolgunk, aki tudja, mi a divat, de a maga stílusára formálja azt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az 1920-as évek bűvöletében

Az 1920-as évek forradalmi időszak volt a divat történetében - a szoknyák és a hajak soha nem voltak még olyan rövidek azelőtt, a nőideál sosem volt annyira fiús. A korszak nemcsak a filmeseket ihleti meg, ahogy arról már írtunk, hanem a dívák fodrászait is. Nicole Richie-t, Nikki Reedet is láttuk már az 1920-as évek bűvöletében. Ki szigorúbban vette a korhűséget, más kevésbé, a hatás mégis ugyanolyan szexi és időtlen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hangsúlyos hajékszer

Lustáknak vagy kétbalkezeseknek állhat kézre az a megoldás, amikor az egyszerű frizurát a hangsúlyos hajékszer teszi alkalmivá. Minek a hosszú előkészületek, az idegtépő csavarás, fésülés, tupírozás, lakkozás, amikor az egyszerű lófarok mellé elég egy látványos csat, a kontyra egy különleges lánc, a fejre egy izgalmas hajpánt?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Frizuratippek Takács Nórától! Kattints ide!



Felismered? Borzalmas frizurával szerepelt a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20121022-borzalmas-frizuraval-szerepelt-a-gyonyoru-szineszno-brooke-shields.html8 dolog, amivel garantáltan tönkreteszed a hajadhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110126-8-dolog-amivel-garantaltan-tonkreteszed-a-hajad.htmlAmilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.htmlSzőke vagy barna? - Sztárok, akik drasztikusan megváltoztatták a hajszínükethttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120827-sztarok-akik-drasztikusan-megvaltoztattak-a-frizurajukat-barnara-festettek-vagy-kiszokittettek.htmlŐszi trendek: 4 egyszerű, könnyen elkészíthető őszi frizura a kifutókrólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120821-szepseg-trend-osztel-20122013-konnyen-elkeszitheto-egyszeru-es-szep-haj.htmlGyönyörű hajat szeretnél? Íme a megfizethető hollywoodi szépségőrülethttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120822-a-gyonyoru-egeszseges-szep-haj-titka-marokko-folyekony-aranya-az.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.