A 26 éves Robert Pattinson igen jelentős változásokon ment keresztül az utóbbi években.

Négy éve, az első Alkonyat-film bemutatóján a fiatal színész még nem érdemelte ki a stílusos jelzőt. 2008-ban egy tiszta fekete Marc Jacobs szerelésben jelent meg Rob a vörös szőnyegen. Hiába a prémium márka, a szett nem illett a fiatal szívtipróhoz. Ma azonban már igencsak kiforrott stílusa van a sztárnak: a Hajnalhasadás második részének premierjén egy rubinzöld Gucci-öltönyben pózolt Kristen Stewart mellett.

Forrás: AFP

Pattinson nagyon jó döntést hozott ezzel a színnel: különleges volt, egyedi és remekül állt neki. Mi pedig örülünk, hogy a szokásos szürke és fekete öltönyök mellett végre felbukkant egy szokatlan, mégis nagyon stílusos szín. Bravó!

Minden szem rászegeződött - A Bond-lány kikandikáló mellbimbója aratta a legnagyobb sikerthttp://www.life.hu/legytrendi/20121115-berenice-marlohe-mellbimboja-kilatszott-a-ruhajabol.html Rendelj a neten! - Ruhavásárlási kisokoshttp://www.life.hu/legytrendi/20121114-internetes-ruhavasarlas.html Kötve hisszük! - Meleg téli kiegészítőkhttp://www.life.hu/legytrendi/20121112-sapka-sal-kesztyu-meleg-teli-kiegeszitok.html Átlátszó ruhával provokál a szende színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121114-atlatszo-ruhaban-kristen-stewart-a-twilight-utolso-reszenek-premierjen.html Rihanna ismét meztelenkedikhttp://www.life.hu/legytrendi/20121114-rihanna-enekesno-meztelenkedik-a-gq-magazin-cimlapjan.html