Címlaplány lett a világsztár húga

modell Kendall Jenner Vogue kim kardashian valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian tizenhét éves húga, Kendall Jenner címlaplány lett, ráadásul nem is akárhol.

A fiatal celeblány az ausztrál Miss Vogue címlapján pózol, ami igen nagy elismerés, hiszen a híres nővére, Kim harmincegy évesen került az olasz Vogue címlapjára. A fiatal lány forrónadrágban és bőrdzsekiben is nagyon szexi. Kris és Bruce Jenner kislányát valószínűleg nem utoljára láthatjuk a neves magazin címlapján.

Forrás: www.vogue.com.au
Forrás: www.vogue.com.au

Lapozd fel a címlapot és kattints ide a többi képért!


Láttad már? Benne vagyunk a tévében!


Szárok, akik elrontották! Nézegess hatalmas divatbakikat!



Röhejessé retusálták a szupermodellthttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-karlie-kloss-modell-karjait-retusaltak-a-vogue-cimlapjan.htmlSúlyos sérülései miatt lett modell a fiatal lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/20121121-sulyos-serulesei-miatt-lett-modell-a-fiatal-lany.htmlHúsz év után visszatért a címlapra a szupermodellhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121121-husz-ev-utan-visszatert-a-cimlapra-a-szupermodell-cindy-crawford.htmlVégre megszólalt a szupermodellhttp://www.life.hu/szeress/20121109-heidi-klum-modell-vegre-meselt-uj-parjarol-es-arrol-hogy.htmlA díva meztelen - Smink nélkül pózol a modellhttp://www.life.hu/szepulj/20121106-a-diva-meztelen-smink-nelkul-pozol-a-modell-kelly.htmlModell lett a szexi olimpikonbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20121105-camille-lacourt-olimpikon-egy-francia-divatmarka-modellje-lett.htmlVadító estélyiben hódít a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20121029-vadito-estelyi-ruhaban-pozolt-rosie-huntingtonwhiteley-szupermodell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.