Cseppet sem szégyenlős Holly Madison. Az állapotos nyuszilány bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját.

Hugh Hefner egykori kedvesétől nem áll távol a meztelenkedés. A harminckét éves egykori nyuszilány babát vár, erről mesélt a napokban az egyik magazinnak. "Furcsa úgy szexinek érezni magam, hogy gyakorlatilag egy labda van a hasamban. De már kezdek hozzászokni a dologhoz" - vallotta a szőkeség, aki eddig kilenc kilót szedett fel a terhesség miatt. A modell azonban így is nagyon csinos - a róla készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP

"Próbálok egészségesen étkezni a baba miatt. Rengeteg zöldséglevet iszom, és sok gyümölcsöt eszem" - mesélte a hetedig hónapban lévő várandós anyuka. Holly Madison azt is elmondta, hogy már a terhessége kezdete óta küzd a hányingerrel, és ez nem is hagyott alább a hetedik hónapra sem. Míg a legtöbb kismamának el a 12. hét tájékán elmúlik, ő a mai napig sokszor rosszul van. A hírek szerint csillapíthatatlan terhességi rosszulléttől szenved Katalin hercegnő is, akiről pont emiatt derült ki, hogy kisbabát vár.

Egy időre eltűnik Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121206-a-terhes-katalin-hercegno-elhagyta-a-korhazat-nyilvanos-megjeleneseit-toroltek.html Will Smith gyönyörű kamasz lánya kopasz letthttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121204-will-smith-lanya-willow-smith-kopasz-lett-amit-megdobbenve-vettek.html Így alakítod gondolataiddal a gyermeked sorsáthttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121204-az-edesanyja-felelmei-szorongasai-mely-nyomokat-hagynak-a-meg-meg.html