"Tényleg szeretnék szépnek látszani, és annak is akarom érezni magam. Be akarom bizonyítani minden anyukának és minden 35 év feletti nőnek, hogy ez sikerülhet" - kezdte levelét a 35 éves Klára, akinek célja elérésében Nánási Pál és csapata volt a segítségére.

Klára már azelőtt is dögös anyuka volt, hogy elment volna az átalakításra és találkozott volna Holdampf Linda stylisttal. Linda egy ünnepi, flitteres estélyi ruhát választott neki, melyet egy szexis, vörös cipővel egészítettek ki. A kisgyermekes anyuka a hétköznapokban is divatos és trendi ruhákat hord, így ez az összeállítás is nagyon illett hozzá. "Szeretem a magassarkút, bár ilyen magasat azért nem szoktam hordani." A különleges ruhához persze különleges, ünnepi smink is dukált. Törköly Anita egy kellemes, szürkés sminket készített, melyet műszempillákkal és piros, csillogó ajkakkal tett még tökéletesebbé.

Fotó: Nánási Pál

A fiatal anyuka idén decemberben tölti be a rettegett 35-öt, így nagyszerű meglepetés volt számára az átalakítás. "Csodálatos ajándék volt, hogy kiválasztottak" - meséli Klára. Szofrán Zsolt Klára hátközépig érő, extra hosszú hajának hosszából nem vágott. A különleges hajkoronából kreppeléssel egy dús copfot varázsolt, melyet különleges fonatokkal ékesített. Klára sokszor kiengedve hordja a haját, különösen tetszett neki az új frizura. "Az évek óta megromlott házasságomnak is bizonyítani akartam, hogy tudok még újat mutatni" - mesélte a Life.hu-nak Klára.

Fotó: Nánási Pál
Kattints a képre és nézd meg Klára átalakítását lépésről lépésre a galériában!

Tetszik Klára átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

 

 

Átalakítunk! Gábor nem bízta a véletlenrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121211-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Jó nőnek érezte magát Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121203-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Barátai sem ismerték fel Anikóthttp://www.life.hu/legytrendi/20121126-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Meglepetést okozott családjának Bettinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121119-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Igazi sztárnak érezte magát Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20121113-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Szuperdögös nő lett Ágihttp://www.life.hu/legytrendi/20121106-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html