fashion week frizura haj Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! átváltozás smink stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miskolcon élő Andrea úgy érezte, hogy a kétgyerekes anyukák monoton életét éli, és nem igazán marad ideje önmagára - ezért jelentkezett az átalakításra. Fantasztikus élményekkel, vadonatúj frizurával, valamint rengeteg öltözködési és sminktippel térhetett haza. Ezekről mesélt a Life.hu-nak.

"Vékonyszálú, szögegyenes hajam van, úgy éreztem, semmit sem tudok vele kezdeni" - panaszkodott Andrea. Szofrán Zsolt mesterfodrász tudta, mi a megoldás: legalább tíz centit vágott belőle és középszőkére színezte be. Ez az árnyalat annyira tetszett Andreának, hogy azonnal vett is egy doboz hajfestéket ebből a színből. A könnyen kezelhető, mégis trendi frizura a 32 éves anyuka családjának is elnyerte a tetszését.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

"Szeretem az erősebb sminkeket, így nagyon tetszett az a füstös hatású szem, amit Törköly Anita sminkes készített nekem. Mivel kicsit problémás a bőröm, a kezelésére és az apró bőrhibák eltüntetésére is nagyon jó tippeket kaptam" - mondta el Andrea a Life.hu-nak.

Az ápolónőként dolgozó fiatal anyuka teljesen el volt ájulva attól a ruhától, amit Holdampf Linda stylist adott rá. "A térdig érő ruhában nagyon jól éreztem magam, egyáltalán nem feszengtem. Amit kellett, azt kiemelte, amit pedig nem, azt eltakarta. Tökéletes választás volt."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Andrea annyira jól érezte magát az átalakításon, hogy a barátnőinek és a munkatársainak is javasolta, hogy jelentkezzenek. "Nagyon jól éreztem magam, mindenki kedves volt velem. Pont azt kaptam, amit vártam. Ráadásul a férjem is elkísért, és büszke volt rám. Neki is és nekem is tetszik az eredmény" - lelkendezett Andrea.

Tetszik Andrea átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!




Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Átalakítunk! Dögös díva lett Klárábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20121218-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Gábor nem bízta a véletlenrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121211-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Jó nőnek érezte magát Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121203-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Barátai sem ismerték fel Anikóthttp://www.life.hu/legytrendi/20121126-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Meglepetést okozott családjának Bettinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121119-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi sztárnak érezte magát Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20121113-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.