A Fanning testvérek általában fel tudnak öltözni jól, de tény, hogy nem feltétlenül a hétköznapi darabokat részesítik előnyben. Ezek a sapkák például nevetségesek.

Bár a 12 éves rajongóik lehet, hogy odavannak ezekért a cicás fejfedőkért, amiket Dakota és Elle fanning viseltek dél-koreai shoppingolásuk során. A fiatalabb Fanning még a ruházatával is ráerősített a sapkára: rózsaszín leopárt mintás pulcsit és fekete bőrnadrágot viselt, egy otromba ezüst-fehér sportcipőve. A kék táska csak hab a stílustorta tetején!

Azért van bizonyítékunk rá, hogy képesek normálisan is felöltözni. Például ez a kép.

AFP

Öltözz Katalin hercegnőnek olcsón!http://www.life.hu/legytrendi/20130107-masold-le-katalin-hercegno-stilusat-szered-be-a-ruhait.html Átalakítunk! Új életet kezdett Szilviahttp://www.life.hu/legytrendi/20130107-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Katy Perry egy koszos hippi letthttp://www.life.hu/legytrendi/20130108-katy-perry-enekesno-felismerhetetlen-smink-nelkul-koszosan-hippi-ruhaban.html Hamarosan rá sem ismerünk - Teljesen megváltozik Britney Spearshttp://www.life.hu/legytrendi/20130105-egesz-testet-megplasztikaztatja-britney-spears.html Igazi stílusikon a szupermodell kislányahttp://www.life.hu/legytrendi/20130103-heidi-klum-modell-lanya-leni-nagyon-trendi-ruhakat-vett-fel.html