fashion week Jessica Chastain Elle Fanning ékszer Naomi Watts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban rendezték meg a 18. Critics' Choice Movie Awards díjátadót. A világsztárok káprázatos ruhakölteményekben pompáztak a vörös szőnyegen, mi pedig megmutatjuk, mely kigészítőket imádtuk a legjobban. Természetesen a legrémesebb darabok sem maradhatnak ki a Life.hu összeállításából.

Féktelen csillogás

Csillogó darabok nélkül nem sok sztár merészkedik a vörös szőnyegre. Naomi Watts színésznő ezüst-fekete Edie Parker táskája az egyik kedvencünk, hiszen a finom, letisztult estélyihez mindig passzol egy ütős darab.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a galériáért!

Emily Blunt színésznő arany partitáskáját is imádjuk, és nem érezzük úgy, hogy a feltűnő, Graziela gyűrűkkel túlzásba vitte a dolgot. Így kell ezt ízlésesen csinálni!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a galériáért!

A sztár kiegészítőinél már csak Jessica Chastain Harry Winston ékszerei csillogtak jobban, melyekre csak annyi mondunk: pazar!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a galériáért!

Akiknek van mit tanulnia

Elle Fanning még szemtenül fiatal, de ezt a cipőt nem tudjuk neki megbocsájtani. Az üde színű, pánt nélküli ruha remekül passzol a sztárhoz, de választhatott volna valami kevésbé ormótlan lábbelit.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a galériáért!

Clea DuVall színésznőnek pedig még van mit tanulnia. Ugyan előfordul, hogy egy ruha annyira tökéletes, hogy azt kár bármiféle kiegészítővel feldobni - ez esetben azonban erről szó sincs. A sztár szettje ordít valamiért, ami feltűnővé varázsolná az összképet. De az is lehet, hogy Clea szerint a tetoválás bőven elég.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a galériáért!

Ha kíváncsi vagy arra, mit viselt a mindig tökéletes Marion Cotillard, és miben kápráztatta el a díjátadó résztvevőit Amanda Seyfried, akkor kattints ide a legszebb ruhákért!

Káprázatos kreációk a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130111-gyonyoru-es-kulonleges-ruhak-a-18-critics-choice-movie-awards.htmlLedobta ruháit Charlotte Gainsbourghttp://www.life.hu/szorakozz/20130110-meztelenre-vetkozott-pete-doherty-zenesz-es-szinesz-kedveert-charlotte-gainsburg.htmlSzexi fehérneműben Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130109-kate-middleton-19-evesen-fehernemuben-lepett-kifutora-egy-jotekonysagi-divatshow.htmlHeti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130110-a-lifehu-heti-szepsegmustrajaban-szerepel-katy-perry-enekesno-jennifer-aniston.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.