fashion week stílusmustra színésznő Sandra Bullock Paris Hilton Taylor Swift stílus Naomi Watts Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a celebek színesebbnél színesebb darabokban mutatták meg a kreativitásukat Los Angelesben, a People's Choice Awards díjátadón. Feltűnő cipőkben sem volt hiány, nekünk pedig azok tetszettek a legjobban, akik mertek kicsit merészek lenni. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Ritka pillanatok

Szeretjük, ha egy világsztár olyat tesz, amilyet korábban soha. Taylor Swift még csak néhány napja erősíti a szinglik táborát, de máris belecsapott a lecsóba. Taylor egy törtfehér Ralph Lauren ruhában mutatta meg, hogy ő is tud szexi díva lenni. Meg kell hagyni, jól is állt neki a majdnem mellbimbóvillantás. Az pedig kifejezetten előnyére vált, hogy a fenséges ruhát türkiz kiegészítővel dobta fel, ettől ugyanis még izgalmasabb lett az összhatás. Jennifer Aniston azonban nem tette jól, hogy eltért a megszokott, elegánsan szexi stílustól. A Dior kreáció ezúttal nem volt biztosíték a sikerre: a fodros bőrruha egyáltalán nem illet a sztárhoz, ráadául erősítette az ünnepek alatt néhány kilót felszedett színésznőt. A mellbimbó pedig még a vastag bőr alól is átsejlik...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a People's Choice Awards legszebb ruháiért!

Cipőpara

Dollármilliói ellenére Paris Hilton ritkán találja el a megfelelő öltözetet. Absztrakt mintás ruhájában kissé alulöltözött volt az örökösnő, ezen pedig a búzakék, velúr platformcipő sem segített. A topán ráadásul több számmal nagyobbnak tűnt a sztár lábán. A tizenöt éves Kathryn Newtonnak is van még mit tanulnia a vörös szőnyeges kreációkról. A fiatal színésznő arany, magastalpú edzőcipője enyhén szólva is ormótlan volt. Vagy ez még belefér egy tinilánynál? Ezt mindenki döntse el maga.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a People's Choice Awards legszebb ruháiért!

Csak színesen!

Merész dolog ez, de ha bejön, akkor nagyon ütőssé tehet egy összeállítást a jól megválasztott színkombináció. Kristin Kreuk színésznő a nude-dal, a púderszínnel és az arannyal játszott. Ezeket a hasonló színeket türkizzel dobta fel, a végeredmény izgalmas lett! Sandra Bullock is jól tette, hogy a fekete és a sötétkék mellé rózsaszín cipőt és rúzst választott. A színésznő csak egy dologban hibázott: a Vera Wang ruhájának szoknyahossza kissé ódivatú. Ali Cobrin példája pedig egyáltalán nem követendő. A szexi sztár három teljesen eltérő színű ruhadarabot viselt, melyek cseppet sem passzolnak egymáshoz. A topot nem tudjuk, honnan szedte - mi a '90-es évek végén viseltünk effélét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a People's Choice Awards legszebb ruháiért!

A téli partik slágere

A héten a sztárok kedvence az oldalra fésült frizura volt. A tévés Rocsi Diaznak jól állt, hogy szabadon hagyta a fél arcát, csakúgy, mint Naomi Watts színésznőnek. Nála egyedül a kissé besárgult tincseket nehezményezzük. Kivételesen Rumer Willis is jól festett, a sztárcsemeténél csak a fülbevalót kifogásoltuk. Mi egy ilyen csupa flitteres szetthez valami finomabb ékszert választottunk volna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a People's Choice Awards legszebb ruháiért!

Csak így, öregesen

Sehol egy kis csillogás, sliccelés, kivillanó keblek. Rachel Weisz és Katy Perry gyönyörű nők, de ezúttal öregítettek magukon. Daniel Craig felesége olyan szép, hogy még a konzervatív, terrakotta színű Bottega Veneta kreáció is jól áll neki. Katy Perry pedig egészen új nő lett 2013-ra. Korábban minden díjátadón az ő extrém, szinte sokkolóan csillogó kreációit vártuk, ezúttal azonban meglepődtünk: Katy egy egyszerű, letisztult Valentino ruhában vette át díjait a People's Choice Awards díjátadón. Nahát!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a People's Choice Awards legszebb ruháiért!

A Life tippje:

Szívesen nézegeted a sztárok szebbnél szebb kreációit? Vasárnap reggeltől megnézheted a hét legszebb ékszereit! Hétfőn pedig megmutatjuk a Golden Globe gála várhatóan gyönyörű ruhakölteményeit.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.