Kate Middletonról hivatalos portré készült a klasszikus módon: vászonra, ecsettel. A hercegi pár a nagyközönség előtt tekinthette meg a művet a londoni Nemzeti Arcképtárban. Katalin portréja sokaknak nem tetszik, aminek hangot is adtak, a hercegnőnek viszont nagyon.

"Lenyűgöző!" - kommentálta Katalin hercegnő a róla készült hivatalos portrét, amelyek Paul Emsley festett róla, és amelyet hamarosan a nagyközönség is láthat Londonban a Nemzeti Arcképtárban. A képet az első gyermekét váró Katalin hercegnő és férje, Vilmos herceg közösen szemrevételezték. A festő a kép elkészítéséről készült werkvideója néhány óra alatt bejárta az internetet. A videóban is látható portré azonban nem nyűgözte le a kritikusokat.

Forrás: AFP
Katalin hercegnő hivatalos portréjának részlete

Az ismert nemzetközi divatblogger, Liberty London Girl azt kérdezi, hogy csak szerinte néz ki úgy Cambridge hercegnője, mint akinek a szemein keresztül az ördög tekint ránk? Egy hivatalos kritikus azt írja, hogy miután a kép modellje - azaz a hercegnő - művészettörténetből diplomázott, kicsit talán többet érdemelt volna ennél. Azt nem tudjuk, Katalin mit gondol valójában, de kíváncsiak vagyunk, neked hogy tetszik a portré.

Ha kíváncsi vagy, milyen volt Katalin hercegnő kislányként, az Akkor és Most oldalon egy különös galériát láthatsz róla.

Szexi fehérneműben Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130109-kate-middleton-19-evesen-fehernemuben-lepett-kifutora-egy-jotekonysagi-divatshow.html Öltözz Katalin hercegnőnek olcsón!http://www.life.hu/legytrendi/20130107-masold-le-katalin-hercegno-stilusat-szered-be-a-ruhait.html Elbűvölő képek Katalin hercegnőrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130108-boldog-szuletesnapot-katalin-hercegno.html Újabb titok Katalin hercegnő terhességérőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130102-a-terhes-katalin-hercegno-titka-a-levendulas-sutemeny-hanyinger-ellen.html Katalin hercegnő olcsó bizsuval is fenségeshttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-csaladi-oroksegnek-hittek-katalin-hercegno-fulbevalojat.html Először lépett a nyilvánosság elé a terhes Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121217-katalin-hercegno-kate-middleton-eloszor-lepett-a-nyilvanossag-ele-miota.html