Hiába profik, hiába van körülöttük rengeteg szépségszakember, a legnagyobb sztárok is bakiznak a vörös szőnyegen - még a Golden Globe-on is.


Főleg az olyan majdnem A-listás hírességek, akik egy-egy jól futó sorozat miatt ízlelhetik meg, milyen az, amikor mindenki őket nézi. Az Agymenők sorozat női sztárja, Kaley Couco hajlamos arra, hogy túlöltözzön egy-egy vörös szőnyeges eseményt. A Golden Globe-on végre egy tökéletes estélyiben jelent meg.

Forrás: AFP

Viszont hiába volt gyönyörű a ruhája, ha a sminkje agyonvágta a megjelenését. A színésznő gyönyörű színű szemeit fekete kontúrral emelte ki, az ajkait sötét, bogyószínű rúzzsal dobta fel. Az elgondolás jó volt, a mennyiséggel kicsit túllőtt a célon, ráadásul a smink ezzel a kócos hajjal és a testszínű királylányruhával együtt nagyon furcsán mutatott. Arról nem is beszélve, hogy néhány ecsetvonással éveket öregítettek az amúgy 27 éves színésznőn.

Forrás: AFP

Erős smink nélkül is gyönyörű az énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130104-eros-smink-nelkul-is-gyonyoru-az-enekesno-gwen-stefani.html Gyönyörű, igéző szemek - Smink szilveszterrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121227-hogyan-legyek-jo-no-szilveszteri-smink.html A tökéletes smink karácsony estére - Nem folyik le, nem eszed lehttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121217-adventi-szepsegtipp-december-21-a-tokeletes-smink-karacsony-estere.html 5 perces smink későn kelőknek - Lépésről lépésrehttp://www.life.hu/szepulj/20121214-5-perces-smink-keso-keloknek-lepesrol-lepesre.html Így sminkelj, hogy tökéletesen mutass a családi fotókon!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121214-adventi-szepsegtipp-december-17-igy-sminkelj-hogy-tokeletesen-mutass-a.html Pigmentek - Sminkelj varázsporral!http://www.life.hu/szepulj/smink/20121210-igy-hasznald-a-pigmenteket-hogy-gyonyoru-legyen-a-sminked.html Amikor balesethez vezet a sminkeléshttp://www.life.hu/anyaskodj/20121119-baleset-az-utakon-ezert-ne-sminkelj-vezetes-kozben.html Expressz sminktipp: arany szemek percek alatthttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121202-adventi-szepsegtipp-december-7-arany-szinu-smink.html Így sminkelj télen: Praktikák a tartós sminkeléshezhttp://www.life.hu/szepulj/20111117-igy-sminkelj-telen-praktikak-a-tartos-sminkeleshez.html