fashion week Emily Blunt Jessica Chastain Halle Berry Nicole Richie ruha Golden Globe-díj vörös szőnyeg Eva Longoria Jessica Alba Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 70. Arany Glóbusz-díjátadón nemcsak a filmek és a díjak, hanem - szokás szerint - a ruhák is főszerepet kaptak. A vörös szőnyeges szezon második nagy eseménye - a People's Choice Awards volt az első - nem hozott sok meglepetést. Néha kifejezetten azt éreztük, hogy bizonyos ruhákat már láttuk az adott sztáron. Ennek ellenére volt néhány összeállítás, amit nagyon szerettünk. A Life.hu megmutatja azokat az estélyiket, amelyek tőlünk biztosan díjat kapnának és a nagy veszteseket is.

A legszebbek

LUCY LIU


Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Life.hu nagy kedvence a színésznő lélegzetelállító Carolina Herrera ruhája, amelyet csak dicsérni lehet. (Kicsit emlékeztet arra, amit Julianna Margulies viselt az Emmy-gálán.) Lucy Liu pontosan tudta, hogy a Golden Globe vörös szőnyegén szokatlan stílusú estélyi mellé nem kell csillogó ékszer, a halszálka fonat miatt pedig még egy nagy piros pontot érdemel.

EMILY BLUNT



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Emily Blunt mindig megtalálja a finom egyensúlyt a visszafogottság, az elegancia és a merészség között. A stílusa kicsit olyan, mint Gwyneth Paltrow-é, mínusz a jégkirálynő effektus. A Michael Kors csipkeruha mellett istenien mutattak a bogyószínű ékszerek. Csak tanulni lehet tőle is.

NICOLE RICHIE



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Naeem Khan divattervező neve eddig volt csupán ismeretlen, mert Nicole Richie gondoskodott róla, hogy megismerjük és ne is felejtsük el! A hosszú ujjú, anyagában mintás ruha az egyik legszebb, amit a hírességen valaha láttunk, tökéletesen illik ahhoz a bohéman elegáns stílushoz, amit képvisel.

JESSICA ALBA



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Alba nélkül nincs vörös szőnyeg és díjátadó annak ellenére, hogy a színésznő mostanában elsősorban a gyerekei és lenyűgöző stílusa miatt hallatt magáról. Ez utóbbit a 70. Golden Globe-ra is magával hozta egy fáradt grapefruit színű estélyi és egy tollas retikül kíséretében. A pontot az i-re a tökéletesen válogatott ékszerek és a narancsszínű ajkak tették fel.

SHAUN ROBINSON



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztárok ritkán viselnek zöldet a vörös szőnyegen, viszont mióta Angelina Jolie megmutatta, mennyire különleges a csillogó smaragdzöld, mások is bátrabbak. Ezzel a színnel Shaun Robinson sem lőhetett mellé. A szín mellett a szabás is figyelemre méltó: a színésznő fiús alakját a ruha elején látható homokóra alakú betoldás varázsolta optikailag nőiesebbé.

A nagy vesztesek

JESSICA CHASTAIN



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hiába ragyogott a színésznő mosolya a vörös szőnyegen, nagyon nehéz elhinni, hogy a mindig stílusos és csak néha-néha melléfogó Jessica Chastain képes volt egy ilyen előnytelen szabású holmit felvenni. Szomorúan írjuk le, de ez a ruha azt sejteti, mintha a színésznő mellei a hasát verdesnék. Borzalom!

LENA DUNHAM



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kínosan őszinte Girls sorozattal sikert sikerre halmozó Lena Dunham, aki a sorozat írója, rendezője, producere és főszereplője egyben, egyelőre nem találja a vörös szőnyeges stílusát. Pedig egy ilyen kreatív és bevállalós csajnak érdemes lenne megmutatni, hogyan lehet egyedien és merészen öltözni egy gálára. Sajnos, ez a ruha olyan, mintha inkább próbált volna megfelelni az előírásoknak. Kár!

HALLE BERRY



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Igen, igen, értjük, hogy Halle Berry épp Angelina Jolie előtt tiszteleg ezzel a pózzal, de miért? Angelina lábvillantása egyszeri és megismételhetetlen, kár a gőzért! A ruha láttán még egy kérdés merül fel: vajon a színésznő melyik tengerparti buli előtt ugrott be a Golden Globe-ra?

JENNIFER LOPEZ




Forrás: AFP
Forrás: AFP

A díva sokadik alkalommal lövi el a meztelenre öltözős trükköt, ami már kezd egy kicsit unalmassá válni. Ráadásul a ruha alól kikandikáló hegyes orrú cipellő is szokatlan. Mégis úgy tűnik, visszatér a hegyes orrú körömcipő, ugyanis nem Lopez kisasszony volt az egyetlen, aki ilyen lábbelire szavazott.

EVA LONGORIA



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Halle Berryhez hasonlóan Eva Longoria is a lábvillantás mellett tette le a voksát, igaz, ő inkább a drámai vonalra erősített rá. Kíváncsiak vagyunk, mikor kerül elő olyan fotó, amelyen látszik, ahogy a fekete dáma popsija is kilóg a ruhából.

MORENA BACCARIN



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elképzelni sem tudjuk, mi vehet rá egy 33 éves színésznőt, hogy fekete özvegynek öltözzön egy gálára, holott a Homeland című sorozatból pontosan tudjuk, milyen gyönyörűen néz ki - estélyi ruhában is. Morena Baccarin most nagyon mellényúlt ezzel a lehangoló összeállítással, amelyet még Helen Mirrennek vagy Glenn Close-nak sem ajánlanánk.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.