Shakira hasa már szép nagy. Erről mindenki meggyőződhetett hétfőn, amikor ellátogatott, sőt beszédet is mondott édesapja könyvének bemutatóján Barcelonában.

Az énekesnő párjával, Gerard Pique focistával látogatott el az At Wind And At Random című könyv bemutatójára, aminek írója William Mebarak, Shakira édesapja. Fekete flitteres ruhában, leggingsben, és magas sarkú csizmában jelent meg a kikerekedett hasú díva, az azonban látszik, hogy nem sok súlyt szedett fel pluszba, és az is, hogy jókedvvel viseli a terhességet.

Forrás: Northfoto

Shakira, aki a könyv előszavát is írta, beszédet mondott a rendezvényen: "Barranquillában (kolumbiai város, a szerk.) az apám nem Shakira apja, hanem ott én vagyok William lánya, és ő a legjobb apa, akit kaphattam. A sarokkövem, a legjobb barátom, nemcsak a karrieremben, hanem az életemben is" - mondta a szép szavakat a büszke lány.
Shakiráék szeptemberben jelentették be, hogy babájuk lesz. Azóta a vicces apuka már egyszer elhitette a rajongókkal, hogy a baba meg is született, ám amint a fenti kép is mutatja, lakik még abban a pociban valaki.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!Szén-monoxid-mérgezés: erre figyelj!http://www.life.hu/anyaskodj/20130114-a-szen-monoxid-mergezes-tunetei-elojelei-mire-vigyazzunk.html Júliusban szül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-juliusra-varhato-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-elso-gyermeke.html Így takarítsd el a havat hatékonyanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-holapatolas-es-sozas-igy-takaritsd-le-hatekonyan-a-havat-a.html Megszületett Peller Mariann kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-peller-mariann-musorvezeto-megszulte-kisfiat-aki-a-kornel-nevet-kapta.html Így kerüld el a balesetet a havas utakon!http://www.life.hu/anyaskodj/20130114-hoeses-es-kozlekedes-igy-keruld-el-a-balesetet-a-havas.html