talkshow kim kardashian öltöny terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A domborulatairól híres Kim Kardashian szerda este a David Letterman talkshow felvételére sietett egy férfiöltönyben és nőiessége egyetlen jeleként egy hiper magas sarkú kockás cipőben.

A várandós celeb ebben a szerencsétlen szerelésben úgy nézett ki, mint egy óriáspingvin, sőt inkább úgy, mint Lagzi Lajcsi fénykorában. Kim lehet, hogy a terhesség miatt duzzadó alakját akarta palástolni egy bővebb szereléssel, de ez nem sikerült.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A show-ban egyébként húgával Kourtney-val jelent meg, és azokra a rosszízű feltételezésekre reagáltak, miszerint Kim házassága - amit még nem sikerült felbontani - csupán érdekházasság volt, és Kim csak híres akart lenni. Lehet, hogy erre nem Kris Humphries lett volna a legmegfelelőbb.

A párom a stylistomhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-miert-szolnak-bele-a-parok-egymas-oltozkodesebe.htmlSzexi bikiniben a legszebb modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130109-victoria-s-secret-furdoruhakban-pozol-candice-swanepoel-es-doutzen-kroes.htmlMellbimbót villantott Eva Longoriahttp://www.life.hu/legytrendi/20130116-a-golden-globe-galan-viselt-ruhabol-kivillant-eva-longoria-szineszno.htmlBikiniben pózol a milliárdos örökösnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130115-paris-hilton-orokosno-es-celeb-baratjaval-river-viiperivel-nyaralt-mexikoban.htmlMindenét kipakolta az egykori tinisztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20130115-nagyon-melyen-dekoltalt-ruhaban-jelent-meg-gabrielle-union-szineszno.htmlBugyijáig felsliccelt ruhában a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130114-miranda-kerr-a-golden-globe-dijatadon-mely-dekoltazzsal-es-felsliccelt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.