Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, január 22-én világra jött a szépséges énekesnő, Shakira és az FC Barcelona sztárfocistájának, Gerard Piquének a kisfia, Milan.

Shakira január 22-én életet adott kisfiának, Milan Pique Mubaraknak. Az énekesnő akkor azonnal tájékoztatta rajongóit közösségi oldalán, így pedig nem meglepő, hogy a büszke apuka máris közzétett egy képet gyermekükről.

Forrás: Facebook/Gerard Piqué

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!Ahogy az korábbi cikkünkből kiderül, Shakira és Piqué rögtön magyarázatot is fűztek a pici nevéhez, amely azt jelenti, hogy kedves, szeretetteljes és áldott. Ezért választották ezt első gyermeküknek.

Így válaszd szét a verekedő ebeket!http://www.life.hu/anyaskodj/20130122-kutyaharc-igy-valaszd-szet-egymastol-a-verekedo-ebeket.html Gyászol Denise Richardshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130123-denise-richards-szineszno-gyaszol-meghalt-a-kutyaja.html Első gyermekét várja a magyar exszépségkirálynőhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20130123-polgar-kriszta-volt-magyar-szepsegkiralyno-terhes-elso-gyermekevel.html Számlafizetés sorbanállás nélkülhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-szamlafizetes-idegtepo-sorbanallas-nelkul-az-internetes-csekkfizetes-elonyei.html Babadömping! Két színésznő is megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-drew-barrymore-es-claire-danes-is-megmutatta-kisbabajat.html Ahol a gyerekek az életükért harcolnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-atnevelotabor-problemas-gyerekeknek-a-vilag-minden-tajan-torvenyen-kivuli-modszerekkel.html