átalakítás fashion week haj Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink Szofrán Zsolt Törköly Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andreának mindig is nagy vágya volt, hogy részt vegyen egy ilyen átalakításon. Szeretett volna egy profi csapat kezébe kerülni, és olyan fotókon mosolyogni, melyeken korábban csodálta az embereket. Nánási Pál és csapata segített neki mindebben.

"Igazi nőnek éreztem magam abban a ruhában, amit Holdampf Linda stylisttal választottunk. Többet is felpróbáltam, de végül ez lett az igazi" - meséli a tatabányai Andi. Összeállítását a hétköznapokon ugyan nem venné fel, de nagyon csinosnak érezte magát benne.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Moowhair Szalon

Ruha: Promod, karkötő: Promod, cipő: Zara, fülbevaló: C&A

Andrea a szexi rucihoz és a merész magas sarkú cipőhöz finom, ízléses sminket kapott. Törköly Anita sminkes azért is dolgozott ilyen visszafogottan, mert a 42 éves édesanya a hétköznapokon is finoman sminkel. Andinak sikerült ellesnie néhány trükköt is, főleg az alapozással kapcsolatban. "Leginkább a szememet hangsúlyoztuk ki, és ez nagyon tetszett nekem" - mesélte a Life.hu-nak.

A vállalkozóként dolgozó asszonynak a frizurája is megváltozott. Szofrán Zsolt mesterfodrász vágott egy kicsit Andi hajából, majd színezővel bolondította meg.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"Mindannyian nagyon aranyosak voltak, fantasztikusan éreztem magam" - meséli Andrea, aki állítja, egy ilyen átalakításra minden nőnek szüksége van. "Semmi pénzért nem hagytam volna ki, ajánlom mindenkinek." Andi 23 éves fia is el volt ragadtatva "új" anyukájától.

Tetszik Andrea átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!






Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Átalakítunk! Párjához komolyodott Gabihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130122-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Új arcát ismerhette meg Gyöngyihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130115-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Új életet kezdett Szilviahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130107-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Éveket fiatalodott Andreahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130102-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Dögös díva lett Klárábólhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20121218-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.