Andreának mindig is nagy vágya volt, hogy részt vegyen egy ilyen átalakításon. Szeretett volna egy profi csapat kezébe kerülni, és olyan fotókon mosolyogni, melyeken korábban csodálta az embereket. Nánási Pál és csapata segített neki mindebben.

"Igazi nőnek éreztem magam abban a ruhában, amit Holdampf Linda stylisttal választottunk. Többet is felpróbáltam, de végül ez lett az igazi" - meséli a tatabányai Andi. Összeállítását a hétköznapokon ugyan nem venné fel, de nagyon csinosnak érezte magát benne.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Moowhair Szalon 

Ruha: Promod, karkötő: Promod, cipő: Zara, fülbevaló: C&A

Andrea a szexi rucihoz és a merész magas sarkú cipőhöz finom, ízléses sminket kapott. Törköly Anita sminkes azért is dolgozott ilyen visszafogottan, mert a 42 éves édesanya a hétköznapokon is finoman sminkel. Andinak sikerült ellesnie néhány trükköt is, főleg az alapozással kapcsolatban. "Leginkább a szememet hangsúlyoztuk ki, és ez nagyon tetszett nekem" - mesélte a Life.hu-nak.

A vállalkozóként dolgozó asszonynak a frizurája is megváltozott. Szofrán Zsolt mesterfodrász vágott egy kicsit Andi hajából, majd színezővel bolondította meg.

Fotó: Nánási Pál
Kattints a képre a többi fotóért!

"Mindannyian nagyon aranyosak voltak, fantasztikusan éreztem magam" - meséli Andrea, aki állítja, egy ilyen átalakításra minden nőnek szüksége van. "Semmi pénzért nem hagytam volna ki, ajánlom mindenkinek." Andi 23 éves fia is el volt ragadtatva "új" anyukájától.

 

Tetszik Andrea átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!


Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

 

Átalakítunk! Párjához komolyodott Gabihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130122-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Új arcát ismerhette meg Gyöngyihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130115-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Új életet kezdett Szilviahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130107-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Éveket fiatalodott Andreahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130102-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Dögös díva lett Klárábólhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20121218-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html