Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Nicole Kidman hozzájárult ahhoz, hogy az otthonában, smink nélkül készüljön róla fénykép. A színésznő úgy tűnik, egyre inkább kibékül a testével, legutóbb azt nyilatkozta, hogy soha többet nem botoxol.

Ez igencsak meglepő kijelentés a színésznőtől, ugyanis elég sok plasztikai beavatkozásának, valamint elképesztő retusálásának lehettünk már szemtanúi. Most azonban úgy tűnt, a sztár rájött, hogy szeretne még párszor elmosolyodni az elkövetkezendő években, így úgy döntött, leszokik kedvenc beavatkozásáról.

Forrás: AFP
Kattints a képre, és nézd meg túlplasztikázott sztárokról készült galériánkat is!

Keith Urban felesége úgy tűnik, lassacskán megbékél a testével. A színésznő 45 évesen is fantasztikusan néz ki, most azonban örülünk, hogy úgy döntött, nem műtteti meg magát és nem botoxol többé.

 

A legjobb arckrémek télrehttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130128-a-legjobb-arckremek-telre.html Ördög Nóra megmutatta gömbölyű pocakjáthttp://www.life.hu/szepulj/20130128-ordog-nora-musorvezeto-kismama-fotoja-egy-parfumbemutaton.html Hollywoodi ikonok szépségtippjeihttp://www.life.hu/szepulj/20130104-peter-lamas-meselt-a-hollywoodi-ikonok-szepsegtippjeirol.html Jól lefogyott Tolvai Renihttp://www.life.hu/szepulj/20130126-tolvai-reni-enekesno-a-megasztar-nyertese-lefogyott.html A csiganyáltól lesz szép Katie Holmes bőrehttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130126-katie-holmes-amerikai-szineszno-bore-a-csiganyaltol-lesz-szep.html Kerekfejű, cuki kislány volt Miranda Kerrhttp://www.life.hu/szepulj/20130125-miranda-kerr-modell-edes-kicsi-lany-volt-gyerekkori-fotot.html