Christina mellbimbója kikandikált fürdőruhájából

mellbimbó énekesnő tengerpart fürdőruha villantás Christina Milian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A miami napsütés olyan fényes volt, hogy Christina Milian mellbimbója saját szemével akarta látni mindezt, ezért kibújt a fekete fürdőruha alól.

A 31 éves énekesnő épp a homokos parton napfürdőzött, amikor a kíváncsi testrész előtört a ruha alól, és azt egy ügyes lesifotós le is kaphatta. A zavarba ejtő képet itt nézheted meg! Chris csak saját magát hibáztathatja a bakiért, hiszen az amúgy szépséges fürdőruha az ő saját kollekciójának darabja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekesnő amúgy büszke lehet alakjára, amire mi irigykedünk is, és van annyira vagány, hogy nem hozta zavarba a villantás. Már korábban is mutatott intim részeket a hölgy.

Mostanában amúgy elég sok mellbimbó kíváncsiskodik a sztárvilágban. Britney Spears mellei a legrakoncátlanabbak, de Eva Longoria cicijei is előbukkantak a vörös szőnyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.