Jodie Foster Twitter színésznő Mel Gibson haj Golden Globe-díj szőke leszbikus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jodie Foster valahogy újra fókuszba került: a Golden Globe-on másságáról beszélt, a minap pedig megmutatta új frizuráját is.

Jodie Foster színésznő látványos változáson esett át új filmje, az Elysium kedvéért. Az Oscar-díjas színésznő Twitteren mutatta meg új frizuráját, amelyről két dolgot biztosan el lehet mondani: nagyon rövid és nagyon szőke. Az 50 éves sztárnak nem ez volt az első figyelemfelkeltő dobása az utóbbi időben.

Forrás: Twitter.com
Forrás: Twitter.com

Nemrég minden a Golden Globe-gálán előadott megható beszédéről szólt, amelytől könny szökött a hallgatóság szemébe. Az életműdíjat kapott sztár köszönetet mondott annak a nőnek, aki szerelme, legjobb barátja és lelki társa volt az elmúlt 20 évben, valamint megköszönte beteg édesanyjának is a támogatást. A sztárt a nehéz pillanatokban barátja, Mel Gibson támogatta, akiről az a hír járja: ő lehet Jodie Foster két tizenéves gyermekének az édesapja.

A sztárok sokszor hoznak rossz divatdöntéseket, a StílusZsaru azonban mindig figyel.
Nézd meg, hogyan tették nevetségessé magukat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.