Hogy kicsoda Lil Kim? Hogy nem ismeritek? Az biztos, hogy a legújabb fotói alapján senki sem mondaná meg, hogy a kétezres évek elejének egyik sztárelőadója és a plasztikarcú nő egy és ugyanaz.

Lil Kim amerikai rapperről, énekesnő-dalszerzőről az utóbbi időben már csak az eldeformált arcáról készült fotók miatt cikkeznek.

Forrás: AFP
Lil Kim 1999-ben és 2012-ben

A 38 éves énekesnő az utóbbi tizenpár évben többször is kés alá feküdhetett, hogy jacksoni orrot faragtasson magának, de ez még csak egy a számos plasztikai műtétből, amelyet elvégeztetett magán. A róla készült előtte-utána képeken jól látszik, mennyi változáson esett át az arca, amely mára szinte köszönőviszonyban sincs eredeti vonásaival. A sztárról készült legfrissebb fotót nézd meg itt! Az biztos, hogy míg egyes sztárok jót tesznek a plasztikai sebészet népszerűsödésének, Lil Kimet valószínűleg egyik szépítő doktor sem alkalmazná plakátarcnak.

Tagadja a plasztikai műtétet VV Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20120830-nagyon-megnott-vv-gigi-melle-a-lany-azt-mondja-nem.html Gyönyörű mellek plasztikai sebész nélkül - 5 színes push up melltartóhttp://www.life.hu/legytrendi/20120816-gyonyoru-mellek-trendi-es-szines-pushup-melltarto-segitsegevel-plasztikai-sebesz.html Így nézett ki plasztikai beavatkozások nélkül az 59 éves magyar énekesnőhttp://www.life.hu/life/galeria/20120814-fotokon-akkor-es-most-szucs-judit-enekesno.html Több plasztikai műtéten is átesett már a magyar énekesnő - Most remek formában van!http://www.life.hu/tested-lelked/20120805-tobb-plasztikai-muteten-is-atesett-a-magyar-enekesno-szucs-judith.html Húszmillió forintot költött plasztikai műtétre a szőkeség - Szörnyeteg lett belőlehttp://www.life.hu/gyogyulj/20120801-plasztikai-sebeszet-laura-summers-ajakfeltoltes-egymillio-plasztikai-beavatkozas-egy-ev.html Többmilliós plasztikai műtéteken esett át az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120731-valovilag-celeb-tobbmillioba-kerult-vv-veronika-teste.html Dizájner vaginára vágynak a nők - Többezren állnak sorba plasztikai műtétérthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120725-dizajner-vaginara-vagynak-a-nok-tobbezren-allnak-sorba-szemeremajkakon.html Megvan a tökéletes arc titka - Plasztikai műtét nélkül is gyönyörű lehetszhttp://www.life.hu/szepulj/20120725-ime-a-tokeletes-arc-titka-japan-modra.html Celebek plasztikai műtét előtt és után - Némelyikük felismerhetetlenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120724-celebek-plasztikai-mutet-elott-es-utan-video.html