plasztikai műtét plasztika természetes szépség mellműtét Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévéből kellett megtudnia Debreczeni Zitának, hogy megműttette a melleit. A fotósként is dolgozó modell teljesen kiakadt a hamis állításon.

A TV2 Aktív című műsorának egyik riportjában Zimány Linda mesél arról, miért döntött úgy két év rágódás után, hogy megműtteti a melleit. A riport készítői szerint a magyar sztárvilágban nem ő az egyetlen, aki kés alá feküdt, többek között Debreczeni Zita is így döntött.

Forrás: Facebook / Debreczeni Zita Photography
Forrás: Facebook / Debreczeni Zita Photography

Látva a műsort, a fotósként is dolgozó modell teljesen felháborodott, és dühös kommentben osztotta meg hivatalos rajongói oldalán, hogy nem tartozik azok közé, akik plasztikáztatták a melleiket. "Most néztem a TV2-n az Aktívot, és én is onnan tudtam meg, hogy megműttettem a mellem! Kedves sajtó, tényleg ennyire nehéz felfogni, hogy nincs megműtve semmim?! Ha lesz, akkor nem fogom letagadni, de egyelőre nem lesz, az biztos!"

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.