Jada Pinkett Smith színésznő nem aprózza el a dolgokat: legutóbb egy közel félmillió forintos cipellőben illegette magát.

Will Smith neje a New York-i Divathéten mutatta meg új szerzeményét, a feltűnő Louboutin-cipellőt. A darab nem semmi, az már biztos, de Lady Gagához valahogy jobban illett volna. Jada mindenesetre jól tette, hogy egy bájos babarózsaszínű ruhát választott a cipőhöz: egy farmerrel vagy egy merészebb szettel sokkal közönségesebb lett volna az összhatás.

Forrás: AFP

Átalakítunk! Új énjét kereste Viktóriahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130212-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Beyoncé ultradögös dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130213-beyonce-enekesno-egy-nagyon-szexis-es-dekoltalt-ruhaban-mutatta-meg.html Átlátszó bugyit villantott Miranda Kerrhttp://www.life.hu/legytrendi/20130212-miranda-kerr-ausztral-modell-puncit-villantott-reklamfilm-forgatas-kozben-a.html Befestették Kate melleit, és ő imádta!http://www.life.hu/legytrendi/20130212-kate-upton-modell-masodik-alkalommal-szerepel-a-hires-sports-illustrated.html A múlt lesz a jövő? A steampunk hódításahttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-social-media-divat-elorejelzes-a-steampunke-a-jovo.html