A nő, aki megszépíti a hollywoodi ikonokat

bőr kozmetikus botox Oscar 2013 Kirsten Dunst smink szépség Jennifer Love Hewitt Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-gála előtt hatalmas a felhajtás Hollywoodban. A ruhatervezők, fitneszedzők, fodrászok és a több ezer szépségszakember mind azon tevékenykedik, hogy a filmvilág legnagyobb eseményén a hírességek tündökölhessenek. Az álomgyár egyik népszerű szépítésze, Jamie Sherrill mesélt is néhány érdekességet a nagy készülődésről.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig a hollywood-i sztárok stílusa érdekel, ajánljuk a StílusZaru oldalt!


Amikor az A-listás színészek bevonulnak a vörös szőnyegen az Oscar-gálára, akkor sóhajt fel hetek óta először Jamie Sherrill. "Az, ahogy valaki kinéz a vörös szőnyegen, még véletlenül sem a véletlen műve. A tökéletes külső egy hosszú és gondosan megtervezett terv végeredménye. Az utóbbi hetekben minden este kilencig dolgoztam, mert arra is kell megoldás, ha az egyik celeb este felhív, mert két pattanás nőtt ki a sokat fotózott arcán."

Forrás: Facebook/Nurse Jamie
Forrás: Facebook/Nurse Jamie

Jamie, akinek hármasikrei mindössze tizennégy hónaposak, a héten már szörnyen fáradt az Oscar-gála miatt. De megéri, hiszen rengeteg sztár jár hozzá: többek között ő felel Kirsten Dunst és Jennifer Love Hewitt szépségéért is. A szépítész a Daily Mailnek azt is elmondta, a sztárok közül ki az abszolút kedvence. "Jennifer Lopezt imádom. Az a nő mindig sugárzik. Sajnos még nem járt nálam, de bárcsak egyszer a vendégem lenne!"

Légy képben az Oscar-gála előtt!


Hollywoodban mostanában nagyon népszerűek a lézeres bőrszépítő, bőrkisimító kezelések. Nem egy színésznőnek korrigáltam már a szemhéját és a szemöldökét. Vannak olyanok is, akik a gála napján, közvetlenül a sminkes és a fodrász előtt kérnek egy kezelést. Az ilyet nem szeretem, de sajnos néhányan még ezt is az utolsó pillanatra halasztják."
A nők 90%-nak meg kell küzdenie a narancsbőrrel, és ezalól a sztárok sem kivételek. Egy nyolcalkalmas lipo lézeres kezelés körülbelül félmillió forintba kerül. Ez segít eltüntetni a zsírpárnákat és a narancsbőrt azokról a területekről, melyek kilátszanak a ruhából."

A legjobb arckrémek télrehttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130128-a-legjobb-arckremek-telre.htmlBársonyosan puha, ragyogó bőr télen ishttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20121125-borapolas-barsonyosan-puha-ragyogo-bor-telen-is.htmlA diéta csúnyíthatja a bőrt - Így tegyél ellenehttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20120603-a-dieta-csunyithatja-a-bort-igy-tegyel-ellene.htmlEzt edd, hogy a bőrödnek is jó legyenhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20111117-teli-borapolas-ezt-edd-hogy-a-borodnek-is-jo-legyen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.