A brit Grammy-díjnak is tartott Brit Awards zenei díjat február 20-án este adták át Londonban. Ahogy a díjátadóknál szokás, a vörös szőnyeges bevonulás sem maradhatott el. A Life.hu megmutatja a legszebb és legelőnytelenebb ruhákat.

A sztárok közül Rita Ora kapta a Life.hu-tól a legelőnytelenebb ruha díját, amely nemcsak úgy tűnt, hogy félkész állapotban van, hanem még hatalmas feneket is csinált a sztárnak. Az este egyik legdögösebb sztárja pedig meglepő módon Taylor Swift volt, aki kezdi maga mögött hagyni a szende királylányos imidzset. Nem feledkezhetünk meg Jessie J-ről sem, aki egyszerűen észbontóan nézett ki. Korábban biztos nem ezt a jelzőt kapta volna. A legszebb dekoltázs díját Berenice Marlohe, a legújabb Bond lány kapta tőlünk.

Forrás: AFP
Nézd meg galériánkban a díjátadó sztárjainak ruháit!

Légy képben az Oscar-gála előtt!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130215-mozi-film-szorakozas-legy-kepben-az-oscargala-elott.html Grammy-gála: Nem maradt el a villantáshttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-az-55-grammy-dijatado-gala-legszebb-es-legcsunyabb-ruhai-a.html Story-gála: 5 ruha, amire sokáig emlékezni fogszhttp://www.life.hu/legytrendi/20130203-storygala-2013-feledhetetlen-alkalmi-ruhak-es-estelyiket-viselt-medveczky-ilona.html Palvin Barbi a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-palvin-barbara-magyar-modell-a-golden-globe-dijatadon.html A legijesztőbb smink a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130114-kaley-couco-sorozatszineszno-sminkje-a-70-golden-globe-dijatadon.html Golden Globe: A legszebb és legcsúnyább ruhákhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-a-70-golden-globe-voros-szonyegen-a-legszebb-es-a.html