Bizsuból sosem elég, ezt minden nő tudja. Most megmutatjuk, hogy néhány egyszerű kellék segítségével,hogyan tudsz egyedi medált fűzni!

A karakteres medálok régóta nagyon divatosnak számítanak. Ahelyett, hogy a megújulás jegyében újabb és újabb bizsukat vásárolnál magadnak, készíts házilag ékszereket. Ebben az esetben egy látványos medál elkészítésének módját mutatjuk be, amit egy mutatós szalaggal köthetsz a nyakadba! Mi csak ötletet adunk, alkoss szabadon, bátran változtass a formán vagy éppen a szalag színén!

Kellékek:

Fotó: Kőrösi Hanna
Olló, gyertya, szalag, fültisztító pálcikák, gyöngyök, tű, hímzőfonal

Lépések:

1. Vágd le egy ollóval a fültisztítók vattás részét!

Fotó: Kőrösi Hanna

2. Egy tűbe fűzd be a hímzőfonalat, majd egy gyertya lángjával melegítsd meg a tűt, hogy át tudd vele szúrni a fültisztító pálcát!

Fotó: Kőrösi Hanna

3. Fűzz fel egy gyöngyöt, majd utána egy pálcát, és így folytasd, míg a nyaklánc el nem éri a kívánt méretet!

Fotó: Kőrösi Hanna

4. A nyaklánc két végénél egy-egy gyönggyel fejezd be a fűzést, majd kösd el a hímzőfonalat!

Fotó: Kőrösi Hanna

5. Végül a két szélső gyöngyön fűzd át a szalagot. A szalaggal méretre állítható lesz a lánc, a masnit pedig tetszés szerint akár oldalt, akár hátul is megkötheted.

Fotó: Kőrösi Hanna

A lánc kész!

Fotó: Kőrösi Hanna

 

Átalakítunk! Új ember lett Alexandrahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130226-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Divatbotrányok: Pirelli újratöltve (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130226-a-lifehu-divatbotranyok-soorzataban-a-pirellinaptarak.html Ezt biztosan nem tudtad Mihalik Enikőrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130225-mihalik-eniko-magyar-szupermodell-titkai.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Natasha Bedingfieldhttp://www.life.hu/legytrendi/20130219-oltozz-mint-egy-sztar-kenyelmes-es-szexi-osszeallitas-natasha-bedingfield.html