A cicákkal kapcsolatban rendkívül sok sztereotípia él az emberekben, aminek a valósághoz nem sok köze van. Szakértőnk a videóban pár félreértést tisztáz a macskákat illetően.Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!Cicák viselkedési zavarral - Te vagy az oka!http://www.life.hu/anyaskodj/20130225-nevelesi-problemak-viselkedesi-zavarok-a-macskaknal.html Macskát tartasz? Ilyen a személyiséged!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130208-macskatulajdonsok-szemelyisegtipusanak-elemzese.html Itt az idő - kismacskáid lesznek!http://www.life.hu/anyaskodj/20130129-a-macskak-elesset-bizonyos-jelek-elaruljak.html Macskagazdik figyelem: ezt ne adj a cicádnak enni!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121218-sok-macska-az-gazdaja-megmaradt-etelet-eszi-pedgi-sztamos-etel.html 4 érv, ami a macska ivartalanítása mellett szólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121203-macskak-ivartalanitasa-fontos-vagy-sem-az-allatorvos-valaszol.html