fashion week Vanessa L. Williams Irina Shayk haj mustra smink stílus fodrász Michelle Williams Noomi Rapace
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten mindenkit a múlt vasárnapi Oscar-gála és az utána következő parti tartott lázban: a hírességek a nagy filmes eseményre hagyták a legizgalmasabb outfiteket. Éppen ezért az elmúlt napok kissé unalmasak voltak a divat szempontjából, de azért láttunk szörnyű sminkeket és zsákba bújt szépségeket is. Következzen a Life.hu heti szépségmustrája.

Fent vagy lent?

A héten nélkülöznünk kellett a kreatív, vagány frizurákat, két sztár azonban "újrahasznosított" néhány klasszikust. Claire Coffee laza hajfonata idén is sláger lesz: a pillanatok alatt elkészített frizura bájos külsőt kölcsönöz a viselőjének. Vanessa L. Williams azonban kirpóbálhatott volna valami újat: magasra tűzött frizurája unalmas volt és stílustalan.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vanessa L. Williams és Claire Coffee

Vörös vagy vörös?

Eleanor Tomlinson színésznő nem fél kihangsúlyozni a bájait. A buja vörös szépség hajszíne egyszerűen csodálatos: őt látva nekünk is kedvünk támad egy üde, tavaszi hajszínhez. A finom, viszafogott barack árnyalatú make up pedig tökéletes választás. Mellette igencsak elhalványul egy másik vörös színésznő, Ashley Bell. A sztár nem találta el sem a hajszínt, sem a rúzst, sem a ruha színét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eleanor Tomlinson és Ashley Bell

Gombold be!

A vörös szőnyegen jobban kedveljük a sportos eleganciát, mint az elhanyagolt, túlságosan laza outfiteket. Goran Visnjicre például alig ismerünk rá. A Vészhelyzet egykori sármőre, akiért nők milliói rajongtak, ma már csak jelentéktelen árnyéka önmagának. William Fichtner is túlságosan lazára vette a figurát, csakúgy, mint David Duchovny. Az egykori ufóvadászra csak azért nem panaszkodunk, mert ő hozza a formáját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Goran Visnjic, David Duchovny és William Fichtner

Zsákba bújt szépségek

Noomi Rapace és Miranda Kerr mostanában mindig nagyon csinosak voltak, épp ezért is álltunk értetlenül a kissé zsákszerű szettjeik láttán. Noomi az eperszínt párosította a feketével: a két szín szemet gyönyörködtetően mutat együtt, de a ruha fazonját nem értjük. Vajon direkt választott XXL-es méretet, netán csak ő akar lenni a tavasz oversize királynője? Miranda Kerr szinte sosem bakizik, de az Oscar utáni Vanity Fair partin megmutatta, hogy ő sem tökéletes. A barokkos stílusú ruha színe különlegesen szép volt, de a fazonnal nem békültünk ki: Miranda csodás alakja nagyon elveszett a zsákszerű darabban. De sebaj, a smink és a frizura álomszép volt, mint mindig!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miranda Kerr és Noomi Rapace

Unjuk a barnát!

A kék szemű hölgyeknek a barna szemsmink szinte mindig előnyös, kivéve, amikor nem. Irina Shayk mindent kipakolt, amit lehetett, de ezt már csak akkor láttuk, amikor túltettük magunkat a szörnyen kisminkelt szemein. De a másik kék szemű hölgy, Ashley Olsen sem választott jobb sminkest: ő legalább tíz évvel idősebbnek tűnik az agyonbarnított arca és a vastagított szemöldöke miatt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Irina Shayk és Ashley Olsen

A hét szépsége

Michelle Williams pár hete villantott egy merészet, most azonban megmutatta, hogy csupasz combok nélkül is tud álomszép lenni. A lélegzetelállítóan szép zöldeskék Burberry Prorsum ruha és a Jimmy Choo szandál remekül mutatnak együtt, de a sminkre és a frizurára sem lehet panasz. Michelle elragadóan festett, pedig néhány napja szakított kedvesével.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Michelle Williams

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.