Félmeztelenül pózol egy parfümreklámban a gyönyörű modell, Georgia May Jagger. Ebbe még apja, Mick Jagger is belepirulna!

Csakúgy, mint rocksztár apukája, Georgia May Jagger sem egy szende alkat. Mick Jagger és a szupermodell, Jerry Hall lánya mára szép modellkarriert futott be. A hézagos mosolyú Georgia most erotikus oldalát is megvillantotta: egy Just Cavalli parfümreklámban szexin simul hozzá partneréhez.

Forrás: Instagram/Georgia May Jagger

A Jagger lány igazán elemében van. Szenvedélyes csókok után félmeztelenül csábítja el helyes brazil modellpartnerét. Azt ajánljuk Jagger papának, hogy ha jót akar magának, akkor ezt a felvételt inkább ne nézze meg! Ti viszont ne hagyjátok ki! Íme a forró videó:

 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Mick Jagger lánya Margaret Thatcher stílusa előtt tiszteleghttp://www.life.hu/legytrendi/20110811-mick-jagger-lanya-margaret-thatcher-stilusa-elott-tiszteleg.html Meztelenkedik a Jagger lányhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110307-may-jagger-felmeztelenul-pozol-egy-farmerreklamban.html Nekik nem tudnánk ellenállni! Szexi reklámfiúkhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130208-dietas-kola-reklam-es-boldog-jegesmedve-csalad-csabit-kolaivasra.html