Kim Basinger sikeres modell volt, mielőtt színésznőnek állt volna. 17 éves lánya Oscar-díjas anyja nyomdokaiba lépett: az egyik legnagyobb ügynökség választotta modelljei közé.

Ireland Baldwin, Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, tökéletes géneket örökölt a szüleitől ahhoz, hogy 17 évesen az egyik legnagyobb modellügynökség figyeljen fel rá. Az IMG modellügynökség által foglalkoztatott lányok közül olyan szupersztárok kerültek ki, mint Kate Moss vagy Christy Turlington. Ireland ezzel édesanyja nyomdokaiba is lép, az 59 éves világsztár ugyanis a legendás Ford ügynökség modellje volt, mielőtt Bond lányként meghódította volna a filmvásznat is.

Forrás: http://irelandbbaldwin.tumblr.com/
Ireland Baldwin egyelőre saját maga modellje

Ireland Kim Basinger és Alec Baldwin egyszem közös gyermeke. Alec Baldwin 2012 nyarán egy interjúban beszélt először arról, miért ment tönkre a házassága Kim Basingerrel. A sztárpár még 1993-ban állt oltár elé, de kilenc év után, 2002-ben az útjaik elváltak. A színész állítása szerint mindketten a karrierre koncentráltak, és egymásra már nem jutott elég idejük.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Eladó a legsármosabb férfimodell!http://www.life.hu/legytrendi/20130308-david-gandy-modell-eladja-magat-a-nyertes-amerikaban-vele-tolthet.html Erotikus fotókon a megkötözött modellek (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130304-megkotozott-szexi-holgyek-a-kybari-kampanyaban-18.html Micsoda bicepsz! Így pózol egy férfimodellhttp://www.life.hu/szorakozz/20130304-kigyurt-testu-ferfimodell-a-reklamarca-a-fetish-cat-kollekcionak.html Kar nélkül is nőies a többgyermekes modellhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130226-barbara-guerra-fitneszbajnok-es-modell-kar-nelkul-el.html Barna hajjal is bájos az ismert fehérneműmodellhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130223-candice-swanepoel-modell-igy-nezett-ki-fiatalon-es-barna-hajjal.html Botrányos divatfotókon pózolnak a modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130222-botranyos-rasszistanak-titulalt-divatfotokon-pozolnak-a-sports-illustrated-magazin-modelljei.html Smink nélkül mutatkozott a szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20130221-smink-nelkul-mutatkozott-a-szupermodell-erin-heatherton.html