Kim Basinger világszép lánya modell lett

modell színésznő házasság Ireland Baldwin válás Alec Baldwin Kim Basinger modellügynökség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Basinger sikeres modell volt, mielőtt színésznőnek állt volna. 17 éves lánya Oscar-díjas anyja nyomdokaiba lépett: az egyik legnagyobb ügynökség választotta modelljei közé.

Ireland Baldwin, Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, tökéletes géneket örökölt a szüleitől ahhoz, hogy 17 évesen az egyik legnagyobb modellügynökség figyeljen fel rá. Az IMG modellügynökség által foglalkoztatott lányok közül olyan szupersztárok kerültek ki, mint Kate Moss vagy Christy Turlington. Ireland ezzel édesanyja nyomdokaiba is lép, az 59 éves világsztár ugyanis a legendás Ford ügynökség modellje volt, mielőtt Bond lányként meghódította volna a filmvásznat is.

Forrás: http://irelandbbaldwin.tumblr.com/
Forrás: http://irelandbbaldwin.tumblr.com/

Ireland Baldwin egyelőre saját maga modellje

Ireland Kim Basinger és Alec Baldwin egyszem közös gyermeke. Alec Baldwin 2012 nyarán egy interjúban beszélt először arról, miért ment tönkre a házassága Kim Basingerrel. A sztárpár még 1993-ban állt oltár elé, de kilenc év után, 2002-ben az útjaik elváltak. A színész állítása szerint mindketten a karrierre koncentráltak, és egymásra már nem jutott elég idejük.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.