Csillogó, sárga bikiniben hívja fel magára a figyelmet legújabb videoklipjében a vagány rapperlány, Nicki Minaj. Az énekesnő szexibb, mint valaha a szanaszét vágott rucijában.

Ismét megmutatta tökéletes testét az egyik leghíresebb rapperlány, Nicki Minaj. Az énekesnő, aki most az American Idol zsűrigárdáját is erősíti, egy sárga, neon bikinit visel vadiúj videoklipje, a High School forgatása alatt. Bár bikininek erős túlzás nevezni, hiszen a szerteszét vágott dressz épphogy eltakarja az intim testrészeit. Twitter oldalán büszkélkedett el a csábító fotókkal.

Forrás: Twitter/nickiminaj

A Barbie arcú szőkeségnek nem ez az első erotikus villantása. Az extravagáns rapper legutóbbi klipjében például a mellét mutogatta. Várjuk az újabb merész húzását!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Nicki Minaj mellei főszerepet kaptakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130304-nicki-minaj-enekesno-megmutatja-pucer-arannyal-lefestett-melleit-az-uj.html Nicki Minaj elküldte melegebb éghajlatra az Aerosmith frontemberéthttp://www.life.hu/legykepben/20121128-nicki-minaj-amerikai-enekesno-steve-tyler-az-aerosmith-frontemberet-elkuldte.html A melleit alig takaró ruhában parádézott az amerikai sztár, Nicki Minajhttp://www.life.hu/legytrendi/20120717-nicki-minaj-melltartoban-paradezott-egy-musorban.html