Nézzétek, milyen édes Shakira és Gerard Piqué kisfia! Az énekesnő és a sztárfocista a tegnapi Barcelona-diadal után, az üres stadionban készített egy bájos családi képet. A baba természetesen Barca-mezben feszít édesanyja karjában.

A szurkolást nem lehet elég korán elkezdeni. Így gondolta ezt Shakira is, amikor kivitte kisfiát, Milan Pique Mubarakot egy Barca meccsre, hogy apukájának szorítson. Ahogy a Life. hu korábban megírta, a pár babája január végén született meg. Gerard Piqué az FC Barcelona egyik focistája, és csapata tegnap életbevágóan fontos mérkőzést játszott. Végül diadalmaskodtak a Milan felett, és bejutottak a legjobb nyolc közé a BL-ben. A meccs után már az üres Camp Nou stadionban pózolt a szép kis család.

Forrás: Facebook/gerardpique

Nem édesek együtt? Mi elolvadtunk ezen a fotón. A kisfiú cuki Barca-meze, Shakira és Piqué elégedett mosolya, egyszerűen tökéletes kis család!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Shakira kisfia kiment a papája meccsérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-kiment-az.html Shakira babája puszit kap aputólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130205-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-babajarol-keszult-kep.html Íme az első fotó Shakira és Piqué kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-elso-fotoja.html Megszületett Shakira babája!http://www.life.hu/legykepben/20130123-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-kozos-gyermeke-megszuletett.html