Robyn Lawley plus size modell ismét megmutatja, hogy egy igazi nőn aztán van mit fogni.

A 16-os ruhamérettel rendelkező hölgy nemrég bikiniben pózolt, legutóbb pedig csábító fehérneműkbe bújtatta kerekded formáit. A mai modellektől eltérően Robyn lényegesen kerekebb formákkal rendelkezik, de így is bombajól néz ki. Nem hiába, manapság ő az egyik legkeresettebb plus size modell. A róla készült fotók láttán kétségünk sincs afelől, hogy a nőies formákon is pompásan mutat a combfix és a szexi fehérnemű. Ti mit gondoltok?

Forrás: www.panache-lingerie.com
Kattints a képre a galériáért!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Átalakítunk! Szexi cuccba bújt Szilviahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130319-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Izgató egy sovány fehérneműmodell?http://www.life.hu/legytrendi/20130319-nagyon-vekony-lany-all-modellt-a-belle-at-bon-bon.html Divattippek Szörnyellától?http://www.life.hu/legytrendi/20130318-gonosz-nok-a-mesekbol-akik-diktaljak-a-divatot-szornyella-de.html Rossz példát mutat a szupermodell - A hadsereg sem nézi jó szemmelhttp://www.life.hu/legytrendi/20130318-bar-rafaeli-izraeli-modell-rossz-peldat-mutat-az-embereknek.html