Az amerikai fitneszmodell és színésznő, Jennifer Nicole Lee falatnyi bikinit húzott dús idomaira. Nem is akármilyet!

Jennifer amerikai létére egy angol zászlóra hajazó bikiniben mutatta meg kidolgozott testét. Hát, mi tagadás, a hölgy alakja kifogástalan, de a hatalmas szilikonkebleken kissé bizarrul fest az angol zászló. Vajon az angol királynő mit szólna a képek láttán? Ennél már csak az lenne furább, ha valaki itthon magyaros bikiniben pózolna. A Jenniferről készült fotókat a blogon nézheted meg.

Forrás: Facebook/Carolina Gonzalez Photos

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Glamour-gála: 5 felejthetetlen ruhahttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-glamour-women-of-the-year-2013-galan-feledhetetlen-ruhak-a.html Fehérneműben csábít a husi modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-robyn-lawley-plus-size-modell-szexi-fehernemuben-mutatta-meg-noies.html Kiesett a cicije a Spice Girl-lánynakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-geri-halliwell-egykori-spice-girllany-uj-frizurajarol-es-cicijeirol-posztolt.html Intim dolgokat vesz a szájába a Playmate-lányhttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-shauna-sand-playmatelany-gyemant-fogekszert-csinaltatott-maganak.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Khloe Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20130319-feketefeher-sarga-farmer-khloe-kardashian-tokeletesen-otvozi-a-tavaszi-trendeket.html