színésznő Sofía Vergara termékenység lefagyasztás megtermékenyítés petesejt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Modern Family sztárja, Sofia Vergara nagyon szeretne újra anya lenni, ám nem a hagyományos módon kíván teherbe esni. Bevallotta, hogy termékenységi szakértőhöz jár.

A 40 éves színésznő azt is elárulta, hogy jelenleg hormontablettákat szed, amit injekciókúra követ majd, továbbá az egészséges életmódra is nagy hangsúlyt kell fektetnie.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nagyon oda kell figyelnem arra, hogy mit eszek, mert le akarom fagyasztatni a petesejtjeimet. Az orvosok minél több sejtet akarnak kapni tőlem, mert habár sokat termel a szervezetem, nem mindegyik jó és nekik a legtökéletesebbre van szükségük. A barátom, Nick Loeb 37 éves, de még nincs gyereke, ezért van az egész felhajtás" - nyilatkozta Vergara a Vogue magazinnak.


Olyan pletykák is kiszivárogtak, miszerint Sofia béranyát fogad majd leendő gyermeke kihordásához, de ezt a hírt a színésznő egyelőre nem erősítette meg. A kolumbiai szépségnek egyébként már van gyermeke, aki mindig is vágyott testvérre. Most úgy néz ki, ami késik, nem múlik és a népszerű sorozatban is újdonsült kismamát alakító Sofia hamarosan újra anyai örömök elé nézhet.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Lágyszívű apa lett a szexi rapperhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-mark-wahlberg-szinesz-focizni-tanitotta-4-eves-kisfiat.htmlGesztesi:"Soha életemben nem adtam fel semmit"http://www.life.hu/legykepben/20130323-gesztesi-karoly-a-nagy-duett-versenyzoje-keseru-mert-kenytelen-feladni.htmlNagymama lett Caroline monacói hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-megszuletett-caroline-monacoi-hercegno-elso-unokaja-a-kisfiu-nevet-meg.htmlKiskorú lányt izgatott az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130323-kiskoru-lanyt-izgatott-es-simogatott-vv-jerzy-az-rtl-klub.htmlHatalmas bociszemekkel nézelődik Shakira babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-shakira-es-gerarg-pique-kisfia-milan-ket-honapos-lett.htmlHangszigetelt szobában szül majd Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130321-kim-kardashian-valosagshowsztar-egy-egesz-korhazi-szintet-lefoglalt-gyermeke-szuletesehez.htmlTerhesen töltött virsli lett az énekesnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-a-saturdays-enekesnoje-rochelle-humes-oriasi-pocakkal-is-enekel-a.htmlBepánikolt a terhességtől Fergiehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-fergie-a-black-eyed-peas-enekesnoje-elarulta-hogy-nem-volt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.