Már megint nem bírt magával Kim Kardashian. A valóságshow-sztár ezúttal tűkkel szurkálta tele az arcát. Korábban a rendkívül fájdalmas Drakula-terápiát próbálta ki. Miért akar ennyire szenvedni az amúgy is szép celeb?

Jól tűri a fájdalmat Kim Kardashian, pláne, ha a szépségről van szó. Az első gyermekével várandós valóságshow-sztár arcából most tűpárna lett: egy akupunktúrás kezelésen vett részt. Erről nagy büszkén a Twitter oldalára is kirakott egy képet.

Forrás: Instagram/kimkardashian

Nem ez az első eset, hogy Kim bizarr módszernek veti alá magát. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, korábban a Drakula-terápiát próbálta ki. Ilyenkor a páciens saját vérét fecskendezik vissza az arcába. A celeblány is beismerte, hogy ez nagyon fájt neki. Reméljük, a babának nem árt ezekkel!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Hisztizik a terhessége miatt Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130324-az-elkenyeztetett-kim-kardashian-amerikai-valosagshowsztar-hisztizik-terhessege-es-a.html Hangszigetelt szobában szül majd Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130321-kim-kardashian-valosagshowsztar-egy-egesz-korhazi-szintet-lefoglalt-gyermeke-szuletesehez.html Beterítette a vér Kim Kardashian arcáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130311-beteritette-a-ver-a-terhes-kim-kardashian-valosagshow-sztar-arcat.html Karcsúsító ruhában is hatalmas Kim Kardashianhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130222-kim-kardashian-terhes-es-folyamatosan-hizik.html Szexi fotók a várandós Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130220-a-terhes-kim-kardashian-realitysztar-bikinis-szexi-fotoi.html