csíkos fashion week a nap cikke manikűr körömlakk szépségápolás kéz szépség minta köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az aktuális körömtrendek a szezonális ruhadarabokkal és trendszínekkel együtt változnak: a festett köröm gyakran kiegészíti, sőt, néha tökéletes kompozícióba zárja az éppen viselt öltözéket. Idén tavasszal az aprólékosan kidolgozott minták kora jön el. A posztmodern miniskicceket úgy tudod a legnagyobb becsben tartani, ha nem tereled el róla a reflektorfényt.

Amilyen aprócska, pont annyira hangsúlyos a minta a körmön. A korábbi éveket az elnagyolt motívumok jellemezték, az önkifejezés kifulladt az árnyalatok és a körömfazonok cserélgetésében. A hipszterek divatteremtésének köszönhetően azonban idén tavasszal akár gyermekkorod kedvenc képregényfiguráit is viselheted a karmaidon. A Life.hu összegyűjtötte a kikelet legnépszerűbb mintáit.

Virágos

Akár télűzésnek is beválhat a virágos minta: a főleg sablonnal elkészíthető díszítés önmagában vagy más díszítő elemmel is jól mutat. A pingált virágok egyszínű, fehér alappal, pasztell árnyalatokkal és erőteljes lakkokkal is kombinálhatók. Ügyelj rá, hogy a virágos körömhöz inkább letisztultabb ruhadarabokat válassz, így nem lesz túl "sok" az összhatás.

http://trends-style.com, http://nailfood.tumblr.com
http://trends-style.com, http://nailfood.tumblr.com

Csíkos

Az örök klasszikusnak számító csíkos idén fekete-fehér változatban éli reneszánszát - a ruhákon. Manikűrben a pasztell árnyalatok, a kék-piros kombináció és a színes lesz a nyerő. Az egyszínű alapra keresztben vagy sréhen is húzhatod a csíkokat. A minta jól mutat az egyszínű ruhákkal és felsőkkel, de a letisztult fazonú, a körömlakkal megegyező árnyalatú csíkos outfittel is.

www.thehybridchick.com, http://pshiiit.com, http://dailysomething.com
www.thehybridchick.com, http://pshiiit.com, http://dailysomething.com

Aprólékosan kidolgozott

Ezt a mintatípust csak nagyon ügyes kezű manikűröstől érdemes kérni. A geometrikus, rendkívül szabályosan elkészített vonalak egyszerre idézik az azték trend ősi erejét és a romantika gyengédségét. Szinte lehetetlen lemásolni az aprólékosan kidolgozott mintát kétszer egymás után, így minden körmödet más minta díszítheti. Vagány, sötét ruhákkal mutat leginkább.

http://pose.com, www.10blankcanvases.com, http://socalglitter.tumblr.com
http://pose.com, www.10blankcanvases.com, http://socalglitter.tumblr.com

Igazi rajongó

Egy vérbeli hívő nemcsak a pólóján/táskáján/tolltartóján viseli kedvencét, hanem immár a körmén is! Lehetsz könyvmoly vagy fanatikus képregénygyűjtő, zenerajongó, esetleg filmmániás, ezt a trendet neked találták ki! A képzeleted szabadon szárnyalhat, maximum körmösöd rajztudása szabhat neki gátat. A körömtrend egy logózott pólóval az igazi!

www.thedailynailblog.com, http://doyouremember.com, www.tumblr.com
www.thedailynailblog.com, http://doyouremember.com, www.tumblr.com

Szabadon kísérleteznél?

Az Orly körömlakkmárka "Instant Artist" néven alapcsomagot állított össze kreatív vásárlóinak. A pakkban 5 alapszín található (fekete, fehér, kék, sárga és piros), illetve 3, kifejezetten körömfestészethez kifejlesztett ecset. Az eszközökkel könnyedén készíthetsz pöttyöket, virágmintákat és csíkokat, de akár a színeket is kombinálhatod egy körmön belül. Segítségedre lesz ebben három online sablon is, amelyek lépésről lépésre mutatják meg, hogyan kell felvinni és tökéletesíteni az adott mintát.


1. Maybelline 3.99 euró, 2. H&M 990 forint, 3. Moyra 350 forint, 4. Opi 980 forint

5 körömlakk, amire minden nőnek szüksége vanhttp://www.life.hu/szepulj/20111219-5-koromlakk-amire-minden-nonek-szuksege-van.htmlHázimunkaálló körömfestési módszerekhttp://www.life.hu/szepulj/20121008-tartos-koromfestesi-modszerek-lakkozasi-technikak.html6 milliliternyi csábítás - 5 gyönyörű körömlakkhttp://www.life.hu/szepulj/20120905-szepseg-trend-osztel-20122013-divatos-trendi-es-olcso-koromlakk-szinek.htmlManikűrorgia - Körömlakkozási módszerek beauty-blogokrólhttp://www.life.hu/szepulj/20120702-manikurorgia-a-legizgalmasabb-koromlakkozasi-modszerek-a-beautyblogokrol.htmlCipőhöz körömlakkot? Igen!http://www.life.hu/szepulj/20120401-tavaszi-szepsegtrendek-cipohoz-koromlakkot-igen.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.