"Biztosan mindenki ezt mondja, de én is kíváncsi voltam, hogy egy profi csapat mit hozna ki belőlem. Csak az esküvőmön volt meg az az élményem, hogy mindenki csak velem foglalkozott, én voltam a középpontban. Nánási Pálnak és csapatának köszönhetően most újra átélhettem egy ilyen napot!"

"A mindennapokban sportosan öltözködöm. Szeretek biciklizni, és mivel az egészségügyben dolgozom, nem cifrázhatom annyira az öltözékemet" - mesélte Andrea, aki kórházi ügyintéző. A 38 éves anyukára Holdampf Linda stylist egy rózsaszín répanadrágot adott, valamint egy párducmintás, ujjatlan pólót. Anditól ez a minta kicsit távol állt, de a nadrággal kombinálva elnyerte a tetszését.


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Moowhair Szalon 

"A hajamon nem változtattunk sokat, mert decemberben vágattam le. A színéhez sem nyúltunk, mindenkinek nagyon tetszett a mostani. Egy kicsit azért vágtunk belőle, és végül egy igazi kócos, bohókás frizura kerekedett belőle" - mondta el Andrea a Life.hu-nak, aki azóta is minden reggel sütővassal igyekszik visszavarázsolni a loknikat.

Törköly Anita sminkes műszempillákat ragasztott Andi szemhéjára, ami teljesen megváltoztatta az arcát. Anitától megtanulta elfedni a bőre időnkénti pirosságát is. "Emellett azt is elleshettem, hogy hogyan érdemes kihúznom a szememet" - mondta el a nagykanizsai anyuka, akit az átalakításra a családja is elkísért.

Fotó: Nánási Pál
Kattints a képre a galériáért!

Andrea átalakulása mindenkinek nagyon tetszett. Kislánya és férje végig mellette voltak, és mindennyian nagyon élvezték az egész napot. "Sokan mondták utána, hogy határozottan jobb lett így a hajam" - lelkendezett Andi, aki számára szuper kikapcsolódás volt az átalakítás.

Tetszik Andrea átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!


Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!
Átalakítunk! Szexi cuccba bújt Szilviahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130319-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Végre igazi nő lett Bernadetthttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130311-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Stílust váltott anya és lányahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130305-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Új ember lett Alexandrahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130226-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Nikolett kilépett a szürkeségbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130219-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html