fashion week fehérnemű szexi állatok LifeNight fehérnemű-kollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A már megszokott csipkecsodák helyett hordj állatokat a fenekeden!

Egy Los Angelesben élő brit tervező álmodta meg a Knickerocker márkát, melynek 2013-as kollekciójában jópofa állatkák is helyet kaptak. Nem is akárhol, hiszen épp a hátsó fertályadat díszítheted velük.
A fehérneműkről nem hiányozhatnak a szemek, szájak és orrok sem, sőt, a bugyik hátuljára még aranyos kis fülek is felkerültek.
A vicces, ugyanakkor nagyon nőcis bugyik és melltartók pin-up stílusban készültek, a diszkrét pasztell színeik között pedig az idei év trendárnyalatait is megtalálhatod. A különleges fehérneműket a blogon nézheted meg itt.

Forrás: www.knickerocker.com
Forrás: www.knickerocker.com


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a SzílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Átalakítunk! Bea nem aranyos, hanem szexihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130402-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlBőr és csipke - Hogyan viseld?http://www.life.hu/legytrendi/20130331-igy-viselhetjuk-az-iden-tavasszal-nagyon-divatos-bor-es-csipke.htmlHajpánt - Blair Waldorf után szabadonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130329-igy-viseli-a-hajpantot-blair-waldorf-szineszno-a-gossip-girl.htmlMicsoda test! Mihalik Enikő megmutatja melleit, és élvezi! (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130330-mihalik-eniko-magyar-modell-felmeztelenul-pozol.htmlIlyen fehérneműről álmodik a menyasszony?http://www.life.hu/legytrendi/20130327-a-claire-pettibone-marka-menyasszonyi-fehernemui-csupa-csipkebol-keszultek.htmlOlyan a jellemed, ahogy a táskádat viseled!http://www.life.hu/legytrendi/20130325-testbeszed-nonverbalis-kommunikacio-a-taskaviselesi-szokasok-arulkodnak-a-jellemrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.