Merész fotókkal rukkolt elő az egyik legismertebb divatmagazin. A címlapon a szexi férfimodell fanszőrzete is kikukucskál. Sokan felháborodtak az intim fotókon. Mi imádjuk!

Fanszőrzetet villantott a Vogue Hommes International címlapján egy szexi modell. Jarrod Scott a francia magazinban Ádám-kosztümben jelenik meg. Teste több mint tökéletes. Nektek hogy tetszik?

Forrás: Facebook/JarrodScott

Az erotikus fotók nagy felháborodást váltottak ki. Főleg a kikandikáló fanszőrzet sokkolta az embereket, pedig nincs ezzel semmi baj, hiszen ahogy a Life.hu is megírta, a nemi szervek szőrtelenítése veszélyes is lehet. Mi hálásak vagyunk Jarrodnak, és jól tette, hogy nem csupaszította le magát. Csendben megjegyeznénk azt is, hogy még azt a nadrágot is leszedtük volna a szexi modellről.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Hogyan viseljük a csíkosat?http://www.life.hu/legytrendi/20130403-divat-trend-tavasz-hodit-a-csikos-minta-viselesi-szabalyok.html Elképesztő teste van a moldovai modellnekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130403-lifenight-xenia-deli-a-victorias-secret-modellje-mutatja-be-a.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Diane Krugerhttp://www.life.hu/legytrendi/20130402-diane-kruger-szineszno-smink-nelkul-pink-nadragban.html Nagyobb férfiasság kell a pasiknak Beckham miatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130404-david-beckham-focista-szexi-reklamjai-miatt-egyre-tobb-pasi-szeretne.html Gitárral takargatja magát a divatbloggerhttp://www.life.hu/legytrendi/20130402-lifenight-millie-mackintosh-a-made-in-chelsea-sztarja-es-divatszakerto.html