árvaház örökbefogadás Malawi iskola Madonna Lourdes Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb örökbefogadást tervez Madonna. Az énekesnő legalábbis ismét Malawiban járt, ahonnan korábban két gyereket is adoptált. Lehet, hogy hamarosan ötgyermekes anyuka lesz a popsztárból.

Újabb gyermeket szeretne magához venni Madonna? Az énekesnő ismét Malawiban járt, egy árvaházban. Korábban két kicsit, Davidet és Mercyt is az afrikai országból adoptálta. A sztár egy megható fotót rakott ki Instagram oldalára. A képen egy helyi csöppséget szorít magához, mellette lánya, Lourdes.

Forrás: Instagram/Madonna
Forrás: Instagram/Madonna

A popdívának van még egy fia, Rocco. A "Remény Háza" nevű árvaház, ahol több mint 600 piciről gondoskodnak, Madonna támogatásával jöhetett létre. Ezen kívül még ellátogatott abba a tíz iskolába is, amelyek az ő segítségével épültek fel a szegénység sújtotta régióban. Most azt találgatják, hogy a híresség plusz egy gyerkőccel tér-e haza, vagy csak teljesítette ígéretét. Korábban ugyanis azt mondta: 2-3 évente visszahozza otthonukba a Malawiból örökbefogadott kicsiket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Bepasizott Madonna lányahttp://www.life.hu/szeress/20130405-madonna-lanya-lourdes-leon-a-homeland-sztarjaval-timothee-chalamettel-jar.htmlÓriásira duzzadt Madonna vagyonahttp://www.life.hu/szorakozz/20130328-madonna-ma-egy-billio-dollart-er-a-piacon-tavaly-o.htmlFogatlan lett Madonna!http://www.life.hu/legykepben/20130328-felelmetes-fotok-fogatlan-sztarokrol.htmlÍgy fest Madonna cserkészegyenruhábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130318-madonna-enkesno-popsztar-cserkeszegyenruhaban-szolalt-fol-a-melegekkel-szembeni-kirekesztes.htmlCiki képet posztolt magáról Madonnahttp://www.life.hu/legytrendi/20130214-madonna-enekesno-logo-fenekerol-posztolt-egy-kepet-a-nepszeru-kepmegoszto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.