fashion week Thandie Newton Maggie Gyllenhaal Freida Pinto Marion Cotillard öltöny Gwyneth Paltrow szépség Tom Cruise Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a sztárok kísérletező kedvükben voltak. Egyesek a tökéletes frufrut keresik, mások a legelőnyösebb ruhahosszt próbálgatják, a mi legnagyobb örömünkre. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Szemtelenül tökéletes combok

Ha hibátlan a combod, akkor villogj vele bátran! Így volt ezzel Gwyneth Paltrow és Michelle Williams is. A két szőke színésznő ultrarövid naciban és zakóban tette közszemlére az igencsak kisportolt virgácsait a férfiak legnagyobb örömére. Michelle ráadásul vadiúj, felnyírt frizurájával is nagy feltűnést keltett - jól áll neki a változás!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akik inkább eltakarták...

Persze nem mindenki szereti közszemlére tenni a bájait. Thandie Newton a Temperley London márkától választotta ezt az izgalmas szettet, ami remekül passzolt a sztár kislányos stílusához. Maggie Gyllenhaal egy Kate Young for Target kreációra voksolt. A félvállas megoldás ugyan feldobta a ruhát, de még így sem aratott vele osztatlan sikert.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Gyűrűzz meg!

Ki gondolná, hogy a gyűrűkkel is komolyan mellé lehet fogni. Az ékszerek halmozása ugyan nagyon divatos, de nem mindegy, hogyan. A mindig stílusos Olga Kurylenko érti a csíziót: a hibátlanra manikűrözött, púderrózsaszín körmök és az álomszép ékszerek káprázatosak együtt. Mindez azonban nem mondható el arról a giccsparádéról, amit Marisa Saks színésznő visel az ujjain. Kell ezt még magyarázni?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akik sötéten szeretik

Vannak, akik tavasszal sem vágynak finom, visszafogott vagy épp élénk színekre, és maradnak a jól bevált sötét, füstös sminkeknél. Ashley Tisdale színésznő és June Ambrose stylist is így döntöttek, és arra mindketten gondosan ügyeltek, hogy az ajkakra egy deka szín se kerüljön. Nekünk hiányzik valami...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mit csináljak a frufrummal?

Valószínűleg erre gondolhatott Marion Cotillard és Freida Pinto is, amikor úgy döntöttek, hogy megnövesztik a frufrujukat. A francia művésznő oldalra száríttatta, az indiai szépség pedig lazán elöl hagyta a tincseit, de így nagyon szexi volt a frizura.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kicsípték magukat a férfiak is

Nem kell ahhoz a fekete szín, hogy egy úriember jól öltözött legyen. A dán színész, Nikolaj Coster-Waldau roppant stíllusos volt a csokibarna Ermenegildo Zegna öltönyében. Tom Cruise pedig úgy gondolta, hogy a garbó fiatalítja majd. Ezt mondjuk rosszul sejtette, de a galambszürke öltöny jó választás volt a részéről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét lenövése

Rita Ora még mindig az élénkszőke hajat erőlteti, de arról nem szól a fáma, hogy direkt nem festeti olyan gyakran a frizuráját, mint kellene. A világos hajban jól látható a lenövés - de nem a trendi ombre-féle. Vajon ez időközben eszébe jutott az énekesnőnek is, ezért húzott később banyakalapot a fejére?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világába.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Ez állati! Lámával pózolt Jagger lányahttp://www.life.hu/szepulj/20130412-georgia-may-jagger-modell-egy-lamaval-pozolt-egy-divatbemutaton.htmlÍgy készíts trendi kis sminktartót!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130411-hogyan-legyek-jo-no-sminktarto-keszitese-lepesrol-lepesre.htmlSmink nélkül is ragyog Tatár Csillahttp://www.life.hu/szepulj/20130411-tatar-csilla-musorvezeto-smink-nelkuli-fotot-posztolt-magarol-facebookra.htmlSzétplasztikáztatta arcát Liza Minnellihttp://www.life.hu/szepulj/20130411-liza-minnelli-szineszno-enekesno-eveket-fiatalodott-plasztikai-mutetjeinek-koszonhetoen.htmlJónő blog: A sikkes mentahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130411-hogyan-legyek-jo-no-elindult-a-jo-no-blog-a.htmlRövid hajjal nem szexi az ismert modellhttp://www.life.hu/szepulj/20130410-karlie-kloss-victorias-secret-modellt-rovid-hajjal-nem-szeretik-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.