A színésznő, aki épp második gyermekével várandós, fekete bőrjelmezben, szőke parókában, hatalmas szárnyakkal pózolt. Kismamapocakja teljesen eltűnt.

Szuperhősként feszít Halle Berry. A 46 éves színésznő, aki jelenleg második gyermekét hordja a szíve alatt, az X-Men-filmek egyik kedvelt karakterének, Viharnak a bőrébe bújt. A képet a direktor, Bryan Singer tette ki saját Twitter oldalára.

Forrás: Twitter/BryanSinger
Halle Berry, a szuperhős

Ő az új X-Men mozi, a Days of Future rendezője. A színésznőnek fantasztikusan áll a jelmez, amely olyan rafináltra sikeredett, hogy még az sem látszik, hogy Halley épp babát vár. A pocakja teljesen eltűnt a bőröv alatt. A sztárnak a való életben is szüksége lesz a szuper képességekre, hiszen hamarosan négyfősre bővül a család.

 

Halle Berry lábai között is parfümillat vanhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20130408-szokatlan-szepsegpratkikak-sztaroktol-vorosboros-furdo-drakulaterapia-kigyomeregszerum-baranyemberio-sejtekbol-keszult.html Halle Berry szexi csipkeruhába bújtatta pocakjáthttp://www.life.hu/legytrendi/20130412-halle-berry-szineszno-aki-masodik-gyermekevel-terhes-csinosan-jelent-meg.html Terhespocakot villantott Halle Berryhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130409-halle-berry-amerikai-szineszno-terhespocakot-villantott.html Íme az első terhesfotó Halle Berryrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20130407-halle-berry-oscar-dijas-szinesznorol-az-elso-foto-miutan-bejelentette.html Halle Berry második gyermekével terheshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130405-halle-berry-oscardijas-szineszno-masodik-gyermekevel-terhes.html