Matthew McConaughey fashion week Misha Barton Selena Gomez frizura Christina Aguilera Kate Hudson Katalin hercegnő Gwyneth Paltrow mustra smink szépség Camilla Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten előkerültek a tavaszi színek a hírességek gardróbjából: a legtöbben sárgában, hófehérben pompáztak, és kétségtelen, hogy a virágminta hatalmas divat 2013-ban. Következzen a Life.hu heti szépségmustrája.

Jojóznak a sztárok

Minden nő tudja, hogy a formás alakért meg kell szenvedni, de van, akinek az átlagosnál is keményebben kell küzdenie. Christina Aguilera énekesnő évek óta harcol a pluszkilók ellen, a héten azonban fantasztikusan festett a remek szabású Victoria Beckham ruhájában. Örülünk, hogy Beckhamné a kerekded formákra is gondol tervezés közben, és jó nézi, hogy Christina végre tündököl. Misha Barton is sokat kínlódik a súlyával: a fiatal szépség jó pár kilót felszedett az utóbbi időben, de még így is bájos a színésznő. A lenge, hófehér ruhájában kissé tehenészlányosan festett a sztár, de az apró, laza konty kétségkívül imádnivaló.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Ne félj a sárgától!

Sokan óckodnak ettől a színtől, pedig nem kellene, ugyanis többünknek áll jól, mint azt gondolnánk. Szerencsére két színésznő elég bátor volt ehhez a színhez. Jaimie Alexander egy klasszikus fazonú, napsárga estélyiben vonult. Imádtuk a ruhát és a színésznő vidám, feltűnő gyűrűjét. Chelsea Kane pedig egy élénksárga, rövid flitteres darabot választott - ő is nagyon jól tette, hogy bevállalta ezt a színt. A két sztár frizurája is igen hasonló volt - talán visszatér az alul kócosra szárított, rövid frizura?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fehéret fehérrel

Nem csak a menyasszonyoknak jár ez a szín. Kate Hudson egy különleges, kötött Jenny Packham kreációban pózolt hófehér tűsarkúval és fekete laptáskával. Eszméletlenül festett! Olivia Palermo teljesen máshonnan közelített a fehér színhez: a modell barokkos nadrágkosztümben, hatalmas ékszerekkel mosolygott a fotósokra. A szetthez pedig kifejezetten passzolt az élénknarancs rúzs is.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Klasszikus vagy trendi?

Nem úgy volt, hogy idén a kócos, laza frizurák hódítanak? De igen, Gwyneth Paltrow és Olivia Munn azonban úgy döntöttek, nem állnak be a sorba. Gwyneth ruhája igencsak feltűnő volt - erről már elmondtuk a véleményünket itt -, valószínűleg ezért is választott egy igen egyszerű, szigorúan kivasalt frizurát. Olivia Munn is az egyenes hajra voksolt, ami jól is állt a színésznőnek, de azért örülünk, hogy idén nem ez az unalmas frizura a trend.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Biel és Katalin hercegnő fodrásza azonban jelesre vizsgázott a héten. Jessica felül feltupírozott, lazán feltűzött frizurája igazi nyáresti viselet, és imádtuk a sztártól szokatlan, alul és felül is kontúrozott szemsminket. Katalin hercegnő pedig álomszép kismama, aki még mindig odafigyel magára. Frizurája bájos volt és romantikus, passzolt a mosolygós hercegnőhöz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Borulj virágba!

A virágminta az idei szezon egyik nagy slágere, ehhez kétség sem férhet. Egy elegáns ruhán azonban sokszor érdekesen mutat ez a minta. Az egzotikus szépségű Camilla Alveson minden jól áll - Matthew McConaughey nején még a virágminta is szexi. Mellette labdába sem rúghatnak Nuria March rémisztő virágai és Kat Dennings egy leheletnyit öregasszonyos szettje.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

A hét lábbelije

A legfurcsább lábbeli birtokosa egyértelműen Selena Gomez volt. A leginkább egy szado-mazo szerelésre emlékeztető csizmaszandálról sosem hinnénk el, hogy kényelmes, visszataszító azonban annál inkább. Ti bevállalnátok valami hasonlót?

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.