Brutálisan izmos lett Michelle Obama. A first lady egy kicsit túlzásba vitte a súlyzózást és túl gyakran járt kondizni. Az eredmény elképesztő és vicces.

Kigyúrták magukat a világsztárok, egyebek mellett Michelle Obama, Katy Perry és Brad Pitt. Persze nem a való életben, csak egy kicsit átdolgozták őket Photoshoppal. A worth1000.com oldal hirdetett versenyt: szavazni lehet, hogy melyik szteroidos híresség fest a legjobban. Mint egy igazi testépítő, úgy néz ki az amerikai first lady, Michelle Obama. Nem is áll neki olyan rosszul!

Forrás: worth1000.com
Michelle Obama

Az énekesnő, Katy Perry is gyúrt egy kicsit combra. Simán nevezhetne egy bodybuilder-versenyre.

Forrás: worth1000.com
Katy Perry

Meryl Streepen mindjárt széthasad a vörös bőrszerelés, a színésznő majd' kicsattan a sok izomtól.

Forrás: worth1000.com
Meryl Streep

Morgan Freeman sem szórakozni járt le a konditerembe, a színész bebizonyította, hogy öregember nem vénember...

Forrás: worth1000.com
Morgan Freeman

Jön az egyik kedvencünk, Brad Pitt. A szexi színész úgy fest, mint egy félisten.

Forrás: worth1000.com
Brad Pitt

A másik favoritunk pedig Ryan Gosling: a színész úgy néz ki, mint egy szétgyúrt vízi mentő. Ha ő mentene ki bennünket a vízből, akkor szívesen kerülnénk bajba.

Forrás: worth1000.com
Ryan Gosling

Szerintetek kinek áll a legjobban az izmos test?

 

Gyönyörű nők, akik nem szégyellik, ha szőrösekhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130418-sztarok-a-tulzott-szortelenites-ellen-modellek-es-szinesznok-akik-nem.html Meztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.html Csillámos körömlakkok bevállalós lányoknakhttp://www.life.hu/szepulj/20130417-csillamos-koromlakkok-parositasa-egyszinu-koromlakkal.html Légy fitt a nyárra - Otthoni torna Takács Nórávalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130424-vard-fitten-a-nyarat-otthoni-torna-takacs-noraval.html Elvesztek Scarlett Johansson melleihttp://www.life.hu/szepulj/20130425-scarlett-johansson-szineszno-mellei-eltuntek-es-a-haja-ismet-voros.html