Pártos Csilla már elmúlt 46 éves, de az alakja kifogástalan, méghozzá a jógának köszönhetően. A színésznőnél pár éve autoimmun betegséget fedeztek fel, a gyógyulásban pedig ez a mozgás segítette őt. Csilla azóta beleszeretett a jógába, és most már jógaoktatóként próbál másoknak is segíteni. Meg kell hagyni, Csilla bombaformában van!

 

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Tűkkel és árammal fogy Mádai Vivienhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130506-madai-vivien-a-reflektor-egykori-musorvezetoje-tukkel-es-arammal-fogy.html Cickafark: a női bajok szakértőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130502-cickafark-gyogynoveny-a-noi-bajokra.html Szódabikarbóna: kívül-belül csodaszerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130502-szodabikarbona-termeszetes-tisztitoszer-es-lugosit-is.html Pufi kislány volt Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130503-jennifer-aniston-szineszno-fiatalabb-koraban-duci-volt-es-mindent-osszeevett.html Vetkőzésre adta a fejét a sorozatsztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130504-ian-ziering-a-beverly-hills-90210-cimu-sorozat-sztarja-chippendalefiu.html Szörnyen narancsbőrös Britney combjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130430-britney-spears-enekesno-combja-nagyon-narancsboros.html