Hibátlan alakjával büszkélkedett el az interneten Gisele Bündchen. A szupermodell bikiniben pózol és irigylésre méltóan néz ki.

Szuper teste, bűbájos családja és sok pénze van Gisele Bündchennek. Kell ennél több? A brazil szupermodell még erre a tökéletes életre is rátett egy lapáttal: egy bikinis fotót posztolt magáról, ami egy luxushotelben készült.

Forrás: Instagram/giseleofficial
Gisele bikiniben

A 32 éves szépség remekül néz ki, ezért elnézzük neki még ezt a tükörből készített, magamutogatós képet is. Picit irigyeljük őt, amiért a gyerekszülés után ilyen bombaformában van. Ahogy a Life.hu is megírta, a modell decemberben adott életet kislányának.

 

Meztelenül napozik Kate Mosshttp://www.life.hu/legytrendi/20130509-kate-moss-szupermodell-meztelenul-reklamoz-naptejet.html Megalázta a hollywoodi nagyágyú a celeblánythttp://www.life.hu/legytrendi/20130509-robin-williams-szinesz-kigunyolta-kim-kardashian-celeblany-viragos-ruhajat.html Csinos plus-size modell a címlaponhttp://www.life.hu/legytrendi/20130508-lifenight-plussize-modell-lett-a-francia-elle-majusi-szamanak-cimlaplanya.html Jessica Alba mindent megmutatotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130508-jessica-alba-szinesznonek-kilatszottak-a-mellei-a-melltartobol.html Levágták a kezét a celeblánynakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130507-kim-kardashian-valosagshowsztar-bizarr-ruhat-valasztott-maganak-a-met-galara.html