színésznő-modell kisbaba szülés Monica Cruz Javier Bardem mesterséges megtermékenyítés Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világra jött Penélope Cruz húgának, Monicának az első gyermeke. Híres nővére volt az első, aki meglátogatta őt a kórházban. Penélope most épp második gyermekével várandós.

Bébibumm a Cruz családban, megszületett Monica Cruz gyermeke. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az egykori modell mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe. A pici kislány lett. Gratulálunk!

Forrás: www.elle.es
Forrás: www.elle.es

Monica itt még várandósan

Monica nővére, Penélope és bátyja, Eduardo együtt mentek látogatóba a kicsihez. Közben az Oscar-díjas színésznő megmutatta óriási pocakját. Penélope gömbölyödő hasát itt nézhetitek meg! A szépség ugyanis második gyermekét hordja a szíve alatt. A gyerek apja a jóképű színész, Javier Bardem. Penélope csak néhány héttel maradt el testvére szülésétől.

Terhes Penelope Cruzhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-penelope-cruz-spanyol-szineszno-terhes-masodik-gyermeket-varja.htmlÍgy néztek ki a Kardashian lányok gyerekkorukbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130514-lifenight-igy-festett-kislanykent-kim-kardashian-es-novere-kourtney-kardashian.htmlCsodának tartja második terhességét Halle Berryhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130514-halle-berry-szineszno-megmutatta-mekkorat-nott-a-pocakja-masodik-terhessege.htmlJön a második Beyoncé-baba?http://www.life.hu/anyaskodj/20130513-beyonce-enekesno-masodik-gyermeket-varja-egyes-hirek-szerint.htmlSzépen gömbölyödik az énekesnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130513-fergie-a-the-black-eyed-peas-enekesnoje-szepen-gombolyodik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.