Néhány napja tudtuk már, hogy Cannes-ba készül a gyönyörű magyar modell.

Palvin Barbi a L'Oréal szépségnagyköveteként vett részt a filmfesztiválon kedden délután, a Behind the Candelabra című film premierjén. Barbi tavaly egy romantikus, arany estélyiben bűvölt el bennünket, idén azonban egy ezerszer vadabb oldalát mutatta meg a szépség.

Forrás: AFP

Az igéző szemű, vadóc modell ezúttal hanyagolta a csillogást, a nőies vonalakat, és maszkulinra vette a figurát: fekete, nagyméretű zakót, ceruzanadrágot és finoman áttetsző muszlinfelsőt viselt. A lazán leomló tincsek helyett ő is az idén virágkorát élő feltűzött hajra voksolt: a laza, tupírozott konty imádnivaló volt. Barbi azt is jól tette, hogy erős, füstöt sminkkel hangsúlyozta a szemeit, így még feltűnőbb lett a sztár tekintete. Barbi még puccos nagyestélyi nélkül is szexibb és nőiesebb volt, mint jó néhány világsztár.

Bugyiban hempergett Palvin Barbihttp://www.life.hu/legytrendi/20130516-lifenight-agyban-fekve-hempereg-egy-szal-bugyiban-palvin-barbara-modell.html Különleges kép készült Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/szepulj/20130504-palvin-barbi-magyar-modellrol-egy-graffiti-keszult-a-filatorigatnal.html Pasija tette lapátra Palvin Barbithttp://www.life.hu/szeress/20130411-palvin-barbi-magyar-modellel-gimnazista-pasija-kristof-szakithatott.html Menyasszony lett Palvin Barbihttp://www.life.hu/legytrendi/20130409-palvin-barbi-modell-menyasszonyi-ruhaba-bujt-mert-a-rosa-clara.html Szingli lett Palvin Barbihttp://www.life.hu/szeress/20130405-palvin-barbara-modell-egyedulallo-lett-a-twitter-oldala-szerint.html Lecsapott a világcég Palvin Barbirahttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-palvin-barbara-magyar-modell-az-intimissimi-fehernemucegnek-pozol.html